Je woning vlot verkopen?
Dat kan met UGLY!

Een woning is veel meer dan een hoop bakstenen. En dat begrijpen wij. Ons team zet de troeven van jouw woning in de kijker. Zo verkopen we deze samen aan de juiste prijs.

flore-wouter-review-op-ugly-immo“Wij zijn super tevreden. Ons huis was in no-time verkocht aan een mooie prijs. Alles werd tip-top geregeld, correct, vlotte communicatie en zonder stress.”
– Flore Wouters ★★★★★

team-UGLY-immo
Ik wil verkopen
Eerst meer info

Virtuele rondleidingen

Huiselijke stylings

Professionele foto’s

Persoonlijke teksten

Jouw woning verdient een uitzonderlijke aanpak

Brede waaier aan woningen

Verkoop je je eengezinswoning, huis met tuin of penthouse? Bij ons is alles mogelijk. Van charmante villa’s, ruime appartementen tot gezellige studio’s. Iedere woning is uniek. We begeleiden jou van A tot Z. Samen verkopen wij je woning aan de juiste koper.

Ik wil een professional
UGLY-Brede-waaier-aan-woningen

Persoonlijke woning,
persoonlijke aanpak

Raad eens wat wij het allerbelangrijkste vinden? Eerlijkheid. Daarom biedt ons team je deskundigheid, een realistische blik en persoonlijk advies. Wij nemen jouw kopzorgen met alle plezier weg. Ons team bestaat niet alleen uit vastgoedmakelaars, maar ook experts zoals fotografen, tekstschrijvers en stylisten. Wedden dat we je positief verrassen en je woning snel verkopen aan de juiste prijs?

Ik wil geen kopzorgen

Dé wow-factor in je woning

Wij zetten je woning in de schijnwerpers met onze vastgoedstyling. Heb jij een tof interieur? Super, dan gaan we daarmee aan de slag! Staat jouw woning leeg? Maak je geen zorgen. Wij maken er een eyecatcher van met onze eigen meubels en decoratie. Zo komt de persoonlijke touch in de kijker. Alle troeven van je woning worden in kaart gebracht.

Ik wil prachtige foto’s
UGLY-dé-wow-factor-in-je-woning

Wil jij je woning vlot verkopen?

Laten we dit samen doen. Wij komen bij je langs voor een
gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Afspraak plannen
Ik wil verkopen