Update maatregelen Coronavirus

De overheid heeft serieuze maatregelen ingeroepen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Ook wij nemen deze maatregelen ter harte en willen ervoor zorgen dat jouw gezondheid en die van ons team niet in het gedrang komt.

 

We nemen onze verantwoordelijkheid

Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en zal ons kantoor vanaf heden niet meer vrij toegankelijk zijn. Uiteraard is heel ons team wel operationeel en bereikbaar via mail en telefoon. Afspraken (op ons kantoor of in een van onze panden) kunnen nog doorgaan en verder ingepland worden mits het respecteren van onderstaande hygiënische maatregelen.

 

Hygiënische maatregelen

  • We zorgen ervoor dat er voldoende tijd zit tussen de bezoeken.
  • We geven geen handen maar begroeten je met een vriendelijke ‘goeiedag’
  • We vragen om tijdens het bezoek een afstand van 1,5 meter te bewaren, we zullen luid genoeg spreken zodat alle informatie goed verstaanbaar is.
  • We vragen je om in de woning geen spullen aan te raken.
  • We bezorgen je alle info over het pand via mail en vragen je een eventueel bod ook enkel per mail te bezorgen.

Kom je liever niet in contact met anderen, waar wij alle begrip voor hebben, dan kan er ook via een video call een afspraak ingepland worden.

 

Wij blijven operationeel

Ook willen we benadrukken dat we waardebepalingen, fotoshoots en stylings nog steeds zullen uitvoeren. Uiteraard met evenveel respect voor de nodige veiligheidsregels.

 

Stay safe!

Mocht je zelf ziek of verhinderd zijn wanneer je een afspraak met ons hebt, gelieve ons dan tijdig te verwittigen. Ook van onze kant zullen wij annuleren of een collega sturen bij ziekte van een teamlid.

Wij hopen op ieders begrip en wensen iedereen veel sterkte en vooral een goede gezondheid toe in deze moeilijke periode.

We volgen de situatie op de voet en houden je op de hoogte bij eventuele veranderingen.