Ken je ons lelijk eendje al?

Sinds kort crossen we niet enkel meer door ‘t stad op onze opvallende Vespaatjes, maar ook in gerestylede auto’s. Ons wagenpark werd uitgebreid met een leuke auto voor Dorien, een bestelwagen (al dat meubilair kon toch onmogelijk IN de auto van Dorien zeker?) en… een geitje. In het Engels ook wel beter bekend als the ugly duck! Die kans konden we toch onmogelijk laten liggen zeker?

Maar net zoals het sprookje, is een lelijk eendje vaak de voorbode van een prachtige zwaan. Volg dus gewoon onze geit richting droomwoning. Op de witte wagens pronkt sinds enkele weken het logo van zowel Vastgoed Gillis als UGLY. Net zoals in ons aanbod en interieur willen we ook hier divers en anders zijn. Het mag best opvallen zonder dat het belachelijk wordt. Ben hoeft dus voorlopig met zijn lange benen niet in de geit. Onze nieuwe aanwinsten mochten meteen poseren voor de lens, of beter lenzen. Ze vielen duidelijk in de smaak. En soms is het dan net iets leuker om je eigen focus te verleggen.

Een van onze huisfotografen, Estíbalitz blikte de beelden in. Voor de locatie lieten we ons oog vallen op de felgekleurde, industriële zeecontainers op de havenkaaien aan Petroleum-Zuid. Typisch Antwerpen, een fel contrast met onze witte wagens en gewoon kei schoon!