2020: het was een jaar om ‘u’ tegen te zeggen. En ondanks dat we zéér ongewone maanden achter de rug hebben, durven wij als UGLY.BE nog altijd te zeggen: wij hebben er écht wel ’t schoonste uitgehaald.

De crisis stelde ons voor heel wat nieuwe uitdagingen, maar dat hield ons niet tegen om te doen waar we goed in zijn: een thuis verkopen zonder stress, in alle openheid en vol vertrouwen.

Dit ongewone jaar zorgde voor heel wat vraagtekens en bezorgdheden in de vastgoedsector, maar daar lieten we ons niet door kisten. We stapten out of the box, krabden ons in het haar, keken goed rond en… gingen des te enthousiaster verder. Op een andere manier dan we gewend waren, maar met evenveel knappe resultaten en successen om niet te vergeten. Dus, ja. 2020: ’t was nie allemaal slecht! 

Benieuwd naar hoe ons 2020 eruit zag?

Bekijk dan zeker onderstaand jaaroverzicht boordevol verkoGte panden (psst het zijn er eigenlijk veel meer), realisaties en enthousiaste quotes van (ver)kopers. En wie weet… Misschien sta jij er volgend jaar ook wel bij? (wij hopen alvast van wel en kunnen niet wachten om u te ontmoeten)

Moesten we elkaar niet meer zien of horen, wenst het volledige UGLY.BE-team jou een schitterend eindejaar toe. Bedankt voor een fantastisch jaar, zonder jullie hadden we dit alles niet bereikt!