Thomas Aerts

Thomas is een rasechte Limburger die zich liet verleiden door de charme van Antwerpen. Hij noemt vastgoed bloedserieus ‘de meest sexy job’ en was in een ver verleden model voor babykleren. Hij is de jongste aanwinst op kantoor, in alle betekenissen van het woord, maar moet qua passie, talent en vastberadenheid allesbehalve onderdoen… Thomas is vastberaden om zich voor de volledige 110% te smijten in de vastgoedwereld – en is er zeker van dat UGLY dé plek voor hem is (en daar zijn wij het hartgrondig mee eens).

Een Spaanse stage die tot een nieuwe passie leidde

Tijdens zijn studie bedrijfsmanagement, financiën, verzekeringen en vastgoed, was het voor Thomas meteen duidelijk: een potentiële carrière als makelaar deed de oogjes blinken. En na een stage in het zonnige Spanje, werd dat idee alleen maar bevestigd. ‘Die periode liet me zien dat er zoveel meer aan de job is dan enkel rondleidingen organiseren’, lacht hij. ‘Door deze mooie ervaring groeide mijn interesse en vastberadenheid alleen maar meer: ik zou makelaar worden.’

Klaar voor een job met veel menselijk contact

Wanneer we Thomas vragen naar het ‘waarom’, hoeft hij hier dan ook niet lang over na te denken. ‘Ik heb echt nood aan een job met veel menselijk contact en waar ik niet te lang aan een bureau moet zitten. Als makelaar leer je veel verschillende mensen kennen en leg je dagelijks nieuwe contacten. Verder is het aan jou (alé, aan mij) om het verhaal van het pand, en de mensen die er wonen, te gaan vertellen. En daar haal ik energie uit!’, glimlacht hij.

Van stiekeme stalker tot nieuwe collega

Thomas volgde UGLY al een hele tijd: niet om zelf iets te kopen, maar vooral door de leuke voorstellingen, de unieke foto’s en de knappe verhalen die erbij geschreven worden. ‘Ik vond dat ze in dit kantoor toch altijd nét iets meer deden dan elders. Het was dus eigenlijk een plek waar ik mezelf wel zag werken… wat ik nu dus ook mag doen!’, vertelt hij content.

Smijten in vastgoed

‘Ik begon mijn BIV-stage omdat ik me meteen voor de volledige 100% wil smijten in de vastgoedwereld. Ik wil het niet gewoon ‘proberen’, ik wil het vooral gewoon doen’, vertelt hij enthousiast. Wij kunnen alvast niet wachten om Thomas te zien groeien en bloeien bij ons!

Contacteer Thomas