Michelle Van Hoeck

Ze heeft een hart voor interieur, het hart op de tong en ze gaat al sinds 2020 hard voor UGLY. Maak kennis met Michelle, een jonge en gedreven erkende vastgoedmakelaar.

Zonder vastgoedopleiding op zak en totaal onverwacht belandde ze bij UGLY. Als master Handelswetenschappen kon ze meteen onverschrokken haar stage tot vastgoedmakelaar aanvatten. En dat is geen kleintje. Maar liefst 22 onlinecursussen en evenveel testen volgden waarop Michelle nog een schriftelijk en mondeling examen moest doorstaan. Ze slaagde met glans en mag zichzelf sinds 2022 erkend vastgoedmakelaar noemen.

En dat is niet evident, want intussen werkte ze wel naarstig verder als vastgoedmakelaar. “Philippe van UGLY gaf me het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om alle werkervaring op te doen en dat is niet vanzelfsprekend. Sinds ik het BIV-nummer heb, is er daardoor eigenlijk niet veel veranderd, behalve dat ik nu het woord ‘stagiaire’ uit mijn handtekening mag verwijderen én dat maakt me natuurlijk bijzonder fier.”

Tel daar bovenop nog eens haar economische achtergrond en grote liefde voor interieurvormgeving en je weet dat ze de geknipte vastgoedmakelaar is voor UGLY.

 

Twee passies in één

Michelle studeerde dan wel handelswetenschappen en ze was zeker geboeid door economie, maar haar liefde voor interieur loerde altijd om de hoek. “Mijn ouders vonden dat ik eerst mijn economische studie moest afmaken. Ik heb dat braaf gedaan, maar daarna volgde ik wel gelijk een opleiding interieurinrichting. Het geweldige is dat ik die beide passies nu perfect kan combineren.”

Een pand echt doen shinen en daarmee zowel de verkopers als de kopers overtuigen, is een uitdaging waar ze elke dag maar al te graag haar bed voor uitstapt.

 

Spullen met een verhaal

Gezellig en stijlvol wonen draagt ze niet alleen bij UGLY uit, maar past ze ook toe in haar appartement waar ze met drie vriendinnen woont. Ze struint kringwinkels af voor spullen met een verhaal en ze brengt ze tot leven met een plantje hier en daar. Voor haar vriendinnen vormt ze dé hulplijn voor al hun interieurkwesties.

 

Sociaal beestje

Als ze niet met haar neus in de interieurmagazines zit, vind je deze sporty spice op een zonnig terrasje, op restaurant, op wandel met haar hond, Billie,  of als het even kan… op reis. Dat doet ze graag met vriendinnen, maar ook met haar familie.

Ze is een echte familiemadame, maar ze voelt zich ook helemaal in haar nopjes sinds ze haar eigen leven uit de grond aan het stampen is. Dat familiegevoel vindt ze trouwens ook bij UGLY terug. “Ik weet nog dat ik me meteen thuis voelde toen ik hier binnenkwam. Het kleine kantoor, de huiselijke sfeer en het originele concept trokken me destijds meteen over de streep.”

 

 

Contacteer Michelle