Marie Gelens

Marie is altijd benieuwd naar wat er zich achter de gevels afspeelt, ze noemt zichzelf een familiemadam pur sang en is ook een stiekeme controlefreak die de rust zelve uitstraalt. De ondernemer in haar is erop gebrand om de juiste koper voor elk pand te vinden.

 

Wat van Marie die goeie makelaar in spe maakt? Haar vlotte social skills, haar nieuwsgierigheid naar nieuwe panden, haar rustige en tegelijk enthousiaste verschijning en haar gulzigheid naar informatie. Veel over een pand weten is voor haar niet genoeg. Nee, deze gedreven twintiger wil graag alles weten. Van a tot z. Dat Marie na haar stage bij UGLY happig was op een vaste plek hoeft dus niet te verbazen. En dat wij nu met haar een topper in huis hebben ook niet.

 

Meteen verkocht

Ze werd geboren en getogen in een groot gezin in Schelle, maar ondertussen is ze verknocht aan Antwerpen. Daar zit haar studententijd voor iets tussen. Na een half jaar TEW wist ze dat ze een andere weg moest bewandelen. Nog een half jaar van reizen en werken later, belandde ze in de opleiding Vastgoed. En die bleek helemaal te kloppen. Zo vertelt ze: “Ik vond de mix van verschillende onderwerpen en de afwisseling heel leuk. Toen ik les kreeg van UGLY-eigenaar Philippe Gillis wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt.”

 

Maar eigenlijk werd die kiem voor haar immocarrière al lang voor haar studies gelegd. Verhuizen vond ze spannend en ontdekken wat er achter een gevel schuilgaat, deed haar hart altijd al een sprongetje maken. Als er iets is wat je als makelaar veel mag doen, dan is het wel binnenkijken en je laten verrassen. Het concept van UGLY past natuurlijk helemaal in dat plaatje. “Ik was meteen verkocht door hun oog voor esthetiek en de unieke manier waarop ze hun panden presenteren”, aldus Marie.

 

Straffe dromer

Deze spontane onderneemster ziet het graag groots. Ze is gebeten om een straffe makelaar te worden, maar ze pint er zich niet op vast. Haar dagdromen brengen haar ooit in de verre toekomst bij een eigen kledij- of interieurwinkel of toch een eigen vastgoedkantoor. Als het maar een eigen plekje is dat ze zelf kan vormgeven.

 

Of ze altijd zo vastberaden is? Nee, ze durft zichzelf ook in vraag te stellen. “Ik heb ook een onzeker kantje, hoor. Mijn rustige buitenkant bedriegt misschien soms, maar op mijn werk probeer ik altijd kalm te blijven en mijn verantwoordelijkheid te nemen.”

 

Een gezellig nest

In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met verschillende vriendengroepjes, zoals haar vrienden van de scouts, voor een brunchke of een kaas- en wijnavond. Maar ze laat steevast voldoende gaatjes vrij in haar agenda voor haar familie. Dat kost haar geen moeite, want haar kleine neefje en nichtjes wisten haar hart danig te veroveren. Samen veel tijd doorbrengen vindt ze heerlijk, en dat mag gerust in een speeltuin of pretpark zijn. Tegelijk bewaart ze nog voldoende me-time om te joggen of te wandelen en even tot haarzelf te komen.

 

 

Contacteer Marie