Lotte Hanze

Hippe workaholic, een tikje ongeduldig, eerlijk als een hond en noem ze gerust ook temperamentvol. Lotte gaat op volle snelheid door het leven en doet hetzelfde voor UGLY. Als ze mensen kan overtuigen om te kopen of te verkopen, voelt ze zich helemaal in haar nopjes.   

‘Ik ben jong en ik wil wat.’ Dat is zowat het levensmotto van Lotte. Na haar stage bij UGLY bleef ze bij ons hangen. Niet dat ze dat laatste letterlijk doet want haar gedrevenheid, zin voor afwisseling en gretige nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ze zich enthousiast vastbijt in elk woonproject. Dat bijten doet ze trouwens ook graag in een Thai red curry met eend. Maar da’s dan weer een ander verhaal.

Gebeten door vastgoed

De vastgoedmicrobe is haar met de paplepel ingegoten. In haar geboortedorp Beringen was haar vader al bezig met panden kopen, ze opknappen en weer verkopen. Maar dat ze dat zelf in haar professionele leven ook ging doen, heeft ze lang niet geweten.

Ze wilde kinesiste worden en koos dus de richting Wetenschappen-Sport. En dan keerde het tij. Afwisseling in een job stond plots hoog op haar prioriteitenlijstje. En zo belandde ze in de richting Vastgoed. “Toen ik Philippe als lector kreeg en met hem aan de praat geraakte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. De oprechte en persoonlijke stijl van UGLY zijn mij echt op het lijf geschreven.”

Zwart-wit met kleur

Als student kwam ze al in Antwerpen terecht. Ze verloor er haar hart aan Zurenborg. En zoals het een echte UGLY’er betaamt, toverde ze haar gezellige stulpje om tot een stijlvolle plek. In het volledig zwart-witte interieur zorgen haar planten, dankzij Lottes groene vingers, voor de nodige kleuraccenten.

Als ze niet met haar plantjes in de weer is, gaat ze op wandel met haar teckelhondje, Puck, zoekt ze de hipste plekjes om te brunchen met vriendinnen of slaat ze een balletje tijdens padel. “Als ik de tijd heb, stap ik op het vliegtuig naar Spanje. Lekker eten, strand, shoppen, zwembad en zalig zomerweer is mijn favoriete combo.” Als ze echt mag dromen? Dan kiest ze voor een eigen vastgoedkantoor in Spanje. 

Let me work it

Haar echte hobby? Dat is haar werk. Niet gelogen. Ze vindt werken heerlijk. Zelfs tijdens het weekend en na haar uren bij UGLY helpt ze in de sportwinkel van haar mama. “Ik kan niet goed stilzitten en ik leef graag snel. Hard werken hoort er voor mij gewoon bij.”

Contacteer Lotte