Lotte Hanze

Hippe workaholic, een tikje ongeduldig, bloedeerlijk en een beetje temperamentvol. Lotte koerst op volle snelheid door het leven en doet hetzelfde voor UGLY.

‘Ik ben jong en ik wil wat.’ Dat is zowat het levensmotto van Lotte. Na haar stage bij UGLY bleef ze (gelukkig!) bij ons hangen. Niet dat ze dat laatste letterlijk doet, want haar gedrevenheid, zin voor afwisseling en gretige nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ze zich enthousiast vastbijt in elk woonproject. Kan ze haar (ver)kopers gelukkig maken? Dan is haar dag alvast geslaagd.

Hoe het UGLY-magazine voor deze aanwinst zorgde

Lotte studeerde de richting Vastgoed, waar ze Philippe als lector kreeg. “Toen ik met hem aan de praat geraakte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. De oprechte en persoonlijke stijl van UGLY zijn mij echt op het lijf geschreven.”

Maar de échte reden dat ze besloot aan te kloppen bij UGLY? Dat was ons magazine dat op een mooie dag in haar brievenbus viel. Want waar Lotte haar post normaal geen tweede blik waardig gunt, plukte ze ons magazine toch van tafel. Ze bladerde het door, was meteen gecharmeerd en… de rest is geschiedenis.

Stijlvol en charmant

Als student kwam ze al in Antwerpen terecht. Ze verloor er haar hart aan Zurenborg. En zoals het een echte UGLY’er betaamt, toverde ze haar gezellige stulpje om tot een stijlvolle plek. Vandaag komt ze thuis in een charmante combinatie van retromeubeltjes, verborgen schatten en gloednieuwe stuks.

Als ze niet met haar plantjes in de weer is, gaat ze op wandel met haar teckelhondje, Puck, zoekt ze de hipste plekjes om te brunchen met vriendinnen of snuffelt ze (rommel)marktjes af (op zoek naar die verborgen schatten van hierboven). Verder spendeert deze familiemens graag tijd met haar ouders – maar ploft ze van tijd tot tijd ook weleens graag in haar eigen zetel.

“Als ik de tijd heb, zal je me waarschijnlijk vinden op een vliegtuig richting Spanje. Lekker eten, strand, shoppen, zwembad en zalig zomerweer is mijn favoriete combo.” En als ze écht mag dromen? Dan kiest ze voor een eigen vastgoedkantoor in Spanje. 

Let me work it

Haar echte hobby? Dat is haar werk. Niet gelogen. Ze vindt werken heerlijk. “Ik kan niet goed stilzitten en ik leef graag snel. Hard werken hoort er voor mij gewoon bij en geeft me energie.”

Contacteer Lotte