Katrin Borghgraef

Met precisie zet Katrin grote en kleine lettertjes in contracten, oliet ze alle UGLY-radartjes, biedt ze ondersteuning en een klankbord… En intussen slurpt ze gezellig van een kopje thee. Vroeger haalde ze graag haar slag thuis aan de balie, tegenwoordig doet ze dat met een tennisracket in de hand. Ook haar aperitiefbordjes hebben heel wat slagkracht. Daarin zijn haar twee kinderen haar grootste supporters. Katrin zelf gaat, net zoals in haar job, graag voor het uitgebreide menu.

Echt thuiskomen

Antwerpen is al haar thuisbasis sinds Katrin er rechten begon te studeren. Tijdens haar 7 jaar aan de balie veroverde vastgoed via huurrecht al een plekje in haar wereld. En ook bij AG Vespa verdiepte ze zich als dossierbeheerder bijna 10 jaar lang in handelshuur voor het Antwerpse patrimonium. Maar echt thuiskomen deed ze naar eigen zeggen bij UGLY. Be brave, dankzij die Instagram-quote kreeg ze dat laatste duwtje om te springen. Ze landde zacht. “Er hangt een goeie vibe en het voelt zo huiselijk. Iedereen is hier dynamisch en energiek en dat geeft ook mij energie.” Net zoals thuis vullen Katrin en haar man en UGLY-zaakvoerder Philippe Gillis elkaar ook op de werkvloer perfect aan. Zij zet in het theoretische kader de puntjes op de i en fungeert als sparring lady, Philippe zorgt voor de praktische omlijsting en houdt zijn ogen gericht op opportuniteiten. Als volleerde juriste maakt ze de verkoopovereenkomst en bereidt ze alle aankoop- en verkoopcontracten voor. Zo biedt UGLY een all-in-formule aan en schakelen we een pak sneller.

Go-getter met empathie

Maar haar nieuwsgierigheid en gedrevenheid brengen haar verder dan alleen het juridische domein. Ook in HR voelt ze zich thuis, haar inwendige interior designer liet ze los op ons kantoor en ook zij heeft natuurlijk haar eigen BIV-nummer om mee uit te pakken. Een go-getter is ze wel. Haar energie bruist en een kritische noot weerklinkt wel eens uit haar mond, maar gehaaid is ze zeker niet. “Ik wil de lat hoog leggen, de eindklant nog meer kwaliteit bieden. Maar ik kan mensen ook goed aanvoelen en vind overleg heel belangrijk.”

Een beetje competitie

Haar sportieve kantje weerspiegelt mooi haar professionele aanpak. Ze springt al eens op de koersfiets en iedere week vind je Katrin op het tennisveld. Daar houdt ze van een tikkeltje competitie met haar vriendinnen, maar ook van het sociale contact en de beweging. Met die combo scoort ze hoge punten voor sfeer en gezelligheid. Die geven haar kinderen, Sophia en Oliver, haar ongetwijfeld ook. Zeker als Katrin hen verhaaltjes voor het slapengaan voorleest of luid roept dat het aperotijd is.

Contacteer Katrin