Katleen Van Laer

Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de boîte. Meteen paraat, altijd bereid om te helpen en met een warme glimlach op de lippen.

Alles voorbereid en 1ste aanspreekpunt

Vrolijk beantwoordt ze de telefoon en met evenveel zwier serveert ze je de 1ste koffie van de dag. Als manusje van alles houdt ze orde op kantoor. Dankzij haar nauwkeurigheid kom je nooit iets te kort. Het voorbereidend werk is haar dada. Dossiers zijn onberispelijk, informatie ligt voor het grijpen, de paperassen die opgevraagd moeten worden vind je ogenblikkelijk en altijd zorgt ze voor reservemapjes met pandfiches en een plattegrond.

Ook bezoeken plant ze logisch in zodat de verschillende mensen uit ons team niet kriskras over en weer moeten racen. Eigenlijk maakt ze het de jongens bijzonder gemakkelijk en daardoor ook jou. Iedereen is goed voorbereid en zo verliest niemand z’n focus. “Ik ben echt fier als ik weet dat alles tot in de puntjes voorbereid is en iedereen het gemakkelijk heeft”.

Vrolijke, spontane inktvis

Een diploma toegepaste communicatiewetenschappen en tonnen ervaring als PR- en onthaalverantwoordelijke bij Agfa-Gevaert zijn serieuze troeven. Onmiddellijk beet ze zich dan ook vast in het kluwen van de vastgoedsector. Intussen jongleert ze met termen als akte en compromis en verslindt ze nieuwsgierig alles wat met vastgoed te maken heeft.

Katleen omschrijft zich als een vrolijke inktvis. Ze vindt het fantastisch om zoveel verantwoordelijkheid te krijgen en van de ene in de andere taak te rollen. Het menselijk contact is daarbij onontbeerlijk.

Katleen woont op slechts een halfuurtje wandelen van haar bureau. Daar maakt ze gretig gebruik van. Met de fiets of te voet naar het werk, dat is haar vorm van fitness. Ze gaat graag uiteten met vriendinnen of naar de film. Met bloemschikken laat ze haar creativiteit dan weer de vrije loop. Geregeld staat ze ook paraat als vrijwilliger in De Roma.

 

Contacteer Katleen