Jente Vochten

Deze heerlijke, eerlijke flapuit verzorgt de styling voor onze shoots.

“Voor mij maken de sfeer en de mensen de job. Ik viel dan ook als een blok voor UGLY.”

Zalige chaos van communicatie en interieur

 

Als interieurstyliste voelt Jente zich als een blije, bedrijvige vis in het water. “Mijn job is super gevarieerd, soms chaotisch, maar dat maakt het net zo leuk, helemaal hoe ik het wil. Ik volg alle shoots op en verzorg de styling. Ik ben het aanspreekpunt in onze winkel en verkoop onze prachtige meubels. Heerlijk, toch?”

 

Twee passies die samen komen

 

Communicatiewonder Jente studeerde af als communicatiemanager en werkte nadien voor verschillende reclamebureaus, altijd als projectmanager, of als de immer sympathieke schakel tussen de klant en het creatief team. Ervaring aan ‘de kant van de klant’ deed ze op in het marketingteam van een groot verzekeringskantoor en bij een nieuw modemerk waar alle communicatie nog van nul moest worden opgebouwd. Deze leerschool zorgde ervoor dat ik de kneepjes van het vak leerde kennen.”

 

En toen besliste ze om zich bij te scholen in haar andere passie: interieur. Want inrichten en eindeloos pinnen, kan ze ook.

 

Buikgevoel

 

Jente volgt altijd haar buikgevoel en vertrouwt er dan op dat alles goed komt. Als de job haar niet meer gelukkig maakt, vertrekt ze. Naar een andere job, of het einde van de wereld voor een rondreis. Want, waarom ook niet? Zo rolt ze constant in nieuwe dingen. En nu hier bij ons. Er was geen vacature, maar Jente bood zich toch aan. En de rest is geschiedenis.

 

“Ik had een gesprek met Philippe en viel meteen voor zijn stijl en humor. Ik hou van wat UGLY doet en wil alle meubelen die we verkopen ook zelf hebben, dat helpt.”

 

Jente houdt van chocolade en koffietjes. Wandelen en fietsen vindt ze altijd heerlijk, op verre reizen, in het bos, of gewoon naar haar werk. Ze haat leugens en zij die ze vertellen. En haar beste ideeën krijgt ze onder de douche en op de fiets.

Contacteer Jente