Elise Van Schil

Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat is ons Elise. Bij UGLY vond ze de perfecte plek voor haar neus voor knappe panden, haar liefde voor Antwerpen en haar directe aanpak.

 

“Blijven plakken”

In Leuven studeerde de goedlachse Elise eerst rechtspraktijk, maar uiteindelijk deed ze wel haar stage bij de onderzoeksrechter in Antwerpen. “Het stond me hier meteen aan. Dit is een topstad waar zoveel gebeurt.”

Maar waarom dan geen job bij een flitsend advocatenkantoor in ’t Stad? “Dat leek me uiteindelijk veel te administratief. Tijdens m’n stage in Antwerpen verhuurde ik m’n kot door aan een andere student. Dat onderhandelen en overtuigen vond ik echt zalig. Toen is m’n interesse voor vastgoed aangewakkerd.” Daarop besliste Elise om een bijkomende vastgoedopleiding in Antwerpen te volgen.

Job van je leven

Makelaar worden doe je echter niet enkel op de schoolbanken, maar met beide voeten in het veld! Na een korte schoolstage was het duidelijk: Elise werd het nieuwste lid van de UGLY-familie.

“Ik ben als een blok gevallen voor het concept van UGLY. Een groot kantoor past niet bij me. Ik wil een persoonlijke aanpak waar iedereen eerlijk en transparant met elkaar omgaat. Een beetje zoals bij familie.”

Elise ontplooit zich tot een gedreven makelaar en combineert zo haar juridische, sociale en commerciële interesses. “Ik wil vooral zoveel mogelijk kennis verzamelen over de vastgoedmarkt. Zo kan ik zowel verkopers als kopers helder en correct informeren en meenemen in het UGLY-verhaal – zonder praatjes!” Ook de competitieve huurmarkt in Antwerpen navigeert Elise vlot.

Als ze niet op jacht is naar de beste panden, vind je Elise vooral omringd door haar vriendinnen. Op café, in de keuken waar ze voor hen kokkerelt of in een funky stad op citytrip.

Contacteer Elise