Elise Van Schil

Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat is Elise. Bij UGLY vond ze de perfecte plek voor haar neus voor knappe panden, haar liefde voor Antwerpen en haar directe aanpak.

Een schot in de roos

In Leuven studeerde de goedlachse Elise eerst rechtspraktijk, maar uiteindelijk deed ze wel haar stage bij een onderzoeksrechter in Antwerpen. “Het juridische luik beviel mij meteen. En Antwerpen trouwens ook.” Toen ik tijdens mijn stage tijdelijk op kot ging in Antwerpen verhuurde ik m’n kot in Leuven door aan een andere student. Dat onderhandelen en overtuigen vond ik echt zalig. Daar is m’n interesse voor vastgoed aangewakkerd.” Ze was van plan om na haar studies rechtspraktijk rechten bij te studeren, maar was bang dat dit zou resulteren in een job met te weinig sociaal contact en te veel administratie. Dus besliste ze om een bijkomende vastgoedopleiding in Antwerpen te volgen. En dat bleek een schot in de roos.

Van alle markten thuis

“Ik ben als een blok gevallen voor het concept van UGLY. Dit is geen groot kantoor met veel panden in de portefeuille waar alles snel snel moet gaan. De focus ligt altijd 100 % op de eigenheid van de woning en een correcte dienstverlening.

Elise, intussen al meer dan 4 jaar een vaste waarde bij UGLY, ontplooide zich tot een gedreven makelaar en combineert zo haar juridische, sociale en commerciële interesses. 

Mijn meerwaarde? De verkoper én de koper zoveel mogelijk ondersteunen tijdens het proces. Ik wil echt weten waarover ik spreek dus ik verdiep mij gretig in premies, isolatie, elektrische installaties, enzovoort. Zo kan de koper met kennis van zaken een bod doen en weet de verkoper perfect waar hij aan toe is. Ik wil echt zoveel mogelijk service bieden.”

Geveltoerist

Als ze niet op jacht is naar de beste panden, is ze gezellig omringd door vriendinnen. Of toch ook weer door mooie panden. Jawel, ook in haar vrije tijd struint ze de stadse gevels af op zoek naar pareltjes. “Wat er achter die gevels schuilt, fascineert mij enorm. Ik ben daar eigenlijk altijd mee bezig. Ook op vakantie. Ik beluister zelfs podcasts over architectuur.”

“Mijn vriendinnen zeggen wel eens dat ze jaloers zijn op mijn grote passie. Als ik ergens van overtuigd ben, ga ik er voluit voor. Je zou dat koppigheid kunnen noemen, maar ik spreek liever over enthousiasme (lacht).”

Elise verloor haar hart aan Antwerpen, maar in het weekend zoekt ze regelmatig haar Kempische roots weer op. “Iedereen kent daar iedereen en daar hou ik wel van.”

 

Contacteer Elise