Maar… waarom eigenlijk? Wel, vandaag vertellen we je wat meer over de redenen dat wij bij UGLY zwéren bij een straffe styling voor verkoop. Zo weet jij als verkoper precies waarom we onze styliste naar jouw adres sturen – en welke meerwaarde jij hiervan kan verwachten. Heb je hier nog vragen over of ben je simpelweg al klaar om te verkopen via UGLY? Laat het ons zeker weten via info@ugly.be


1 – Een koper beslist onbewust al in de eerste 30 seconden

Wanneer je binnenwandelt in een potentieel nieuwe thuis, zijn de eerste dertig seconden cruciaal. Het is dus ontzettend belangrijk dat je zorgvuldig een perfecte eerste indruk creëert! Dat kan je doen door te zorgen voor een piekfijne inkomhal (geen slordige kapstok, ruim jassen en schoenen op, borstel je trap, zet een mooi plantje neer, steek een kaarsje aan …), door gezellige en warme verlichting aan te steken of voor een lekker geurtje te zorgen (frisgewassen kleren of verse koekjes uit de oven doen het altijd goed). Je wil vooral dat de bezoeker zich instant thuis én welkom voelt.


2 – Het kan meer opleveren

Het is niets om over te liegen: wanneer je je geliefde woonst verkoopt, wil je daar liefst zoveel mogelijk voor krijgen. En om ervoor te zorgen dat mensen een interessant bod doen, moet jij er eerst voor zorgen dat diezelfde mensen álle potentieel van je huis zien. En het is precies dat wat een goeie styliste doet. We zorgen voor een zo elegant en warm mogelijke voorstelling van je huis: één die zorgt voor een open en luchtig gevoel, die aantoont hoeveel mogelijkheden je hebt in diezelfde ruimte. Verschillende onderzoeken toonden trouwens al aan dat een knappe styling kan zorgen voor maar liefst 2,5% boven op de verkoopprijs… da’s al de moeite!


3 – Mooie foto’s zorgen voor meer bezoekers

… en geven zo dus meer kans op een snellere verkoop. Logisch: een mooi gestylede woning zorgt voor knappe foto’s (zéker als je alleen samenwerkt met professionals in vastgoedfotografie, zoals wij dat doen) die opvallen wanneer je ze online zet. Onze styling trekt de aandacht en zal dus zorgen voor een groter, organisch, online bereik. Zeiden we trouwens ook al dat we alle geïnteresseerden eerst ook een virtuele tour doorsturen? Zo tonen we jouw pand op alle mogelijke digitale manieren vooraleer we bezoekers in ’t echt ontvangen – en krijgen we alleen diegenen die écht geïnteresseerd zijn over de vloer.


4 – Je springt er bovenuit

We zeggen dit niet om te stoefen, het is gewoon écht zo: UGLY staat bekend om straffe copywriting, elegante stylings en prachtige foto’s. Oftewel: volgens ons dé heilige Drievuldigheid in de immowereld om erbovenuit te springen. Want met zo ontzettend veel panden op de markt is het belangrijk om iéts te bieden dat de aandacht net dat beetje meer trekt. Professioneel gestylede huizen doen niet alleen dat – maar zorgen ook voor een instant emotionele connectie met het pand, omdat de bezoekers zich er gemakkelijker in zien wonen.


5 – Gestylede huizen staan minder lang online (en da’s bewezen)

Hoe langer je pand online staat, hoe groter de kans dat je op termijn zal moeten zakken in prijs. Want wanneer potentiële verkopers zien dat jouw pand al even online staat, gaan ze onvermijdelijk denken dat er iets mis mee is (ook al is dat niet zo!). Daarom is het belangrijk om meteen van bij de start je bezoekers te ‘wauwen’ en overtuigen van jouw pand – iets wat je best doet met een professionele styling. Onderzoek bewees trouwens dat gestylede huizen 86% minder tijd op de markt doorbrengen dan ongestylede panden!


Meer weten over onze werking?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren via info@ugly.be! Wij vertellen je graag wat meer over hoe wij te werk gaan wanneer we beslissen om jouw pand samen te verkopen. Wij kunnen alvast niet wachten om jou te ontmoeten! Tot snel?