Yes! De zomer komt steeds dichterbij, de dagen worden langer – en die dikke truien belanden ergens onderaan in de kleerkast. Tijd om ‘uw kot’ te verlaten en te gaan genieten van die heerlijk warme en zonnige dagen. En hoe doe je dat beter dan door gezellig te gaan fietsen? Awel… gezellig gaan fietsen mét een UGLY wielertenue, bedacht én gecreëerd door Belgisch talent.

Ontwerpster Lisa Hanze x Di Angeli

Sportspeciaalzaak, met een nadruk op fietskleding en accessoires, Di Angeli sloeg de handen in elkaar met ontwerpster Lisa Hanze. Het resultaat? Hoogkwalitatieve wielertenues met een exclusief en smaakvol design. Zo zie jij er niet enkel piekfijn uit op de fiets, maar kan je ook zeker zijn van de juiste, ademende materialen. Benieuwd? Wij zijn trots om ze aan je voor te stellen: ontdek hier onze prachtige UGLY.BE branded wielertenues, die we met mooie kortingen aanbieden.

Ontdek onze sets!

Set 1
Winkelprijs: €145 –> prijs UGLY.BE: €105
Wat krijg je? Broek + shirt pro korte mouwen.

Set  2
Winkelprijs:  € 210,00  –> Prijs UGLY.BE: € 154,00
Wat krijg je?
Broek, shirt pro korte mouwen én shirt lange mouwen.

Set 3
Winkelprijs:  € 350,00 –> Prijs UGLY.BE: € 249,00
Wat krijg je? Broek, shirt pro korte mouwen, shirt lange mouwen én een jas voor de koudere dagen.

 

Ontmoet zeker ook onze medesponsors

  • Duo Verde: deze toppers in tuinarchitectuur vind je terug in Brasschaat, maar ze werken projecten uit over de hele wereld – privé, professioneel én voor publieke ruimtes.
  • The Minis: dé webshop die je moet hebben wanneer je op zoek bent naar uniek, kwalitatieve én betaalbare kinderkleding. Jouw kleine spruit zal er dol op zijn!

Klaar om volledig in tenue die trappers op te springen? Goed zo: aarzel niet om ons te laten weten welke kledingstukken (en in welke maat) jij graag zou willen. En dan regelen we da!

 

Ik wil een bestelling plaatsen!