Jippie, de Sint is weer in het land!

En dat is, zoals elk jaar, weer reden om te vieren! We hebben hem onlangs eventjes gesproken – en ondanks dat hij er dit jaar zelf niet kan bijzijn, hebben we toch een goeie deal gesloten… Zijn Pieten hebben ons plechtig beloofd om héél wat lekkers te komen brengen voor alle creatievelingen die een mooie tekening binnenbrengen bij ons op kantoor.

Weet jij hoe het huis van de Sint eruitziet?

Ja? Super! Haal dan zeker al die kleurpotloden en stiften boven, kom een kleurplaat halen op kantoor (of download deze hieronder) en toon ons hoe het Sint-huis er volgens jou uitziet… En is jouw kunstwerk helemaal af om te tonen aan de Sint? Dan mag je deze voor 27 november in onze brievenbus komen droppen – of ‘m doormailen naar info@ugly.be*.

(* wij sturen deze dan door naar desintissupertof@ugly.be ;))

En dat zakje boordevol lekkers?

Alle kapoentjes die hun gegevens* op de achterzijde van de tekening invullen, mogen hun beloning bij ons op kantoor komen halen op 30 november of 1 december, telkens tussen 9.30 en 17.30. Wij (en de Sint) kijken er alvast naar uit om al die prachtige plaatjes te zien binnenkomen…

(*deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, enkel om je te verwittigen mocht je het lekkers nog niet hebben opgehaald)