verkocht

Antwerpen

75m²

1 slaapkamer

verkocht

75m²

appartement

Heerlijk gelijkvloers appartement mét koer aan hippe Marnixplaats

Je kent het wel, die prachtige beschermde gevel in de Vrijheidstraat met als opschrift ‘De Zijdeworm’. Jarenlang zat er een schattig naaiwinkeltje verstopt, vandaag is het oudste winkeltje van de stad (est 1897) en de rest van het pand verbouwd tot vier compacte prachtige appartementen. En dat in één van de hipste wijken van ’t Stad. Check het gelijkvloers.

Ruime, lichte leefkeuken

Loop binnen langs de rechterdeur en beland prompt op een originele cementtegelvloer die de keuken meteen dat cachet bezorgt dat je – geef maar toe – al zo lang aan het zoeken bent. Op het grote keukeneiland drop je meteen je boodschappen waardoor je een instant ‘Honey, I’m home’-gevoel krijgt.

De volledig witte keuken (yup, zelfs de kraan is stylish white) is uitgerust met alle toestellen en kasten die je nodig hebt om al je vrienden uit te nodigen op meerdere topetentjes.

Via de gigantische vitrine valt prachtig strijklicht binnen, regelrecht op de tafel. Maak je geen zorgen over privacy want de op maat gemaakte gordijnen krijg je er gratis bovenop. Leuk detail, jij kunt naar buiten gluren, maar pottenkijkers zijn eraan voor de moeite.  

Gezellige living met aansluitend terras

Aansluitend op de keuken ligt de living op een mortex gietvloer die verder doorloopt op de koer (jaja, een koer in het mid-den van de stad). Daardoor krijg je een leuke synergie tussen binnen en buiten. De authentieke marmeren schouw vormt dan weer een stijlvol contrast met de moderne vloer en doen je zo weg mijmeren naar de geschiedenis die hier nog volop heerst.

De handige berging is dan weer een pivoterende deur van je living verwijderd. (Dat is een deur tot aan het plafond die als het ware in de muur verdwijnt.) Handig wanneer je veel spullen hebt die je dicht bij je wilt, maar niet in je strakke interieur.

Slapen doe je boven

Ook helemaal gemoderniseerd is de badkamer met inloopdouche in funky terrazzo-tegel en de wastafel met praktisch kastje onderin. Achter de badkamer bevindt zich de wc en de verwarmingsketel.

Een draaitrap brengt je tot slot naar de slaapkamer op een mezzanine. Ideaal voor je slaaphygiëne want daardoor hoef je echt enkel en alleen aan je bed te staan om er zachtjes in te rollen.

Geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

75m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

293 kwh/m²/j

Vrijheidstraat 4 2000 Antwerpen

Vrijheidstraat 4 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)