verkocht

Antwerpen

50m²

1 slaapkamer

verkocht

50m²

appartement

Knusse studio aan hippe Marnixplaats
 

Je kent het wel, die prachtige beschermde gevel in de Vrijheidstraat met als opschrift ‘De Zijdeworm’. Jarenlang zat er een schattig naaiwinkeltje verstopt, vandaag is het oudste winkeltje van de stad (est 1897) en de rest van het pand verbouwd tot vier compacte prachtige appartementen. En dat in één van de hipste wijken van ’t Stad. Check het bovenste appartement in de nok.

Strak loftgevoel
 
Helemaal in het dak heeft als voordeel dat je echt gigantisch hoge plafonds hebt. Maar echt gigantisch hoog. De combinatie van wit geschilderde muren, planken vloer en balken bezorgen het appartement een stoere industriële look. Daardoor voelt de ruimte meer aan als loft dan als appartement.
 
De volledig witte keuken (yup, zelfs de kraan is stylish white) is uitgerust met alle toestellen en kasten die je nodig hebt om al je vrienden uit te nodigen op meerdere topetentjes en neemt een centrale positie in het appartement in.
 
De keuken mondt uit in de zithoek en de eetruimte. Dit resulteert in een gezellige plek waar alles dicht bij elkaar staat zonder dat het beklemmend aanvoelt.

Slaap op je gemak
 
De slaapkamer is afgescheiden met een op maat gemaakte kast die blijft staan. En dat is een dubbele win, want aan de ene kant stop je je servies, aan de andere kant je kleren.
 
Pal tegenover je bed bevindt zich de badkamer. Achter een pivoterende deur (dat is een deur tot aan het plafond die als het ware in de muur verdwijnt) zit zowel een wc, als een inloopdouche met funky terrazzo-tegel én regenkop (yes!!) en een op maat gemaakt tablet met opbouwlavabo. Handig én origineel.
 
Beneden heb je trouwens nog een handige kelder met een aansluiting voor een wasmachine.
 
Geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

50m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

206 kwh/m²/j

Vrijheidstraat 4 2000 Antwerpen

Vrijheidstraat 4 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)