verkocht

Deurne

73m²

1 slaapkamer

verkocht

73m²

appartement

Hemel op aarde in Deurne-Zuid

Zin in veel buitenruimte, maar geen groene vingers? Op zoek naar een modern appartement met toch de charme van vroeger? In Deurne-Zuid staat er een gelijkvloers te wachten op jouw bezoek.

Strak en toch authentiek

Het appartement is volledig vernieuwd, van binnen én van buiten. Dat zie je meteen wanneer je toekomt. De authentieke herenhuisgevel kreeg een witte laag verf en staat in mooi contrast met het zwarte schrijnwerk. Een origineel, charmant vloertje bleef bewaard, samen met de inspirerende molures aan de muren. Trek je das recht of doe een laatste lipstick check voor je de deur uitgaat. Want om de gang optisch te vergroten werd er slim een spiegel aangebracht tot aan het plafond.
Je komt binnen in de eetkamer en meteen vallen de duizelingwekkend hoge plafonds op. Hier is ademruimte en waanzinnig veel licht. Vanaf de eetruimte loopt de originele vloer door tot in de slaapkamer met badkamer. De planken vloer creëert extra ruimte dankzij de witte couche. Het salon en de keuken hebben een moderne witte gietvloer die perfect aansluit op het blanke hout.

Marble is the new black

Een handig apart toilet? Dat vind je naast de eetruimte. Perfect voor je gasten, maar ook voor jezelf, want iets verder sta je in de ruime slaapkamer. Met hotellooks want de wastafel en de douche zijn en suite. Ideaal voor de snoozers onder ons. Het badkamermeubel van multiplex combineert perfect met het marmeren blad. Ruimte zat voor al je spullen. De inloopdouche heeft uiteraard een regensproeikop. Zachtjes wakker worden dus.
Zin in iets lekkers? De witte keuken met ook een marmeren werkblad en volledig uitgerust met toestellen  kan alles aan. Het werkblad loopt door in een toog waar je gezellig kunt ontbijten, de krant leest of snel je e-mails checkt.

Het leven is buiten!

Grote, zwarte terrasdeuren klappen open naar een gigantische buitenruimte. Eerst op een grijze grind, dan op polybeton. Weer of geen weer, je hebt geen excuus om niet buiten te eten, want een groot stuk is overdekt. Maar liever geniet je van het zonnetje in een hangmat uiteraard.

No worries

Hier zit je de komende jaren safe. Alle leidingen, elektriciteit en radiatoren zijn vernieuwd en de ramen hebben dubbel glas. Ook het dak is volledig vernieuwd en voorzien van de wettelijke isolatie. Bovendien zijn er op elke verdieping nieuwe balken geïnstalleerd en is er telkens opnieuw geïsoleerd. Even stevig en degelijk als bij nieuwbouw dus.

Je was doe je in de kelder. In je afsluitbare privékelder drop je overbodige spullen. Hier heb je ook een aparte elektriciteits-, water- en gasmeter.


Wacht niet langer en bezoek dit gelijkvloers appartement via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

73m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

60

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

285 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Van Steenlandstraat 25 2100 Deurne

Van Steenlandstraat 25 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)