verkocht

Deurne

87m²

1 slaapkamer

verkocht

87m²

appartement

Hoog en groot tussen hout en marmer in Deurne-Zuid

Op zoek naar een ruim, modern appartement met toch de charme van vroeger? Geen zin in een grote blok, maar liever een kleinschalig herenhuis? In Deurne-Zuid zit je comfortabel in een appartement op de tweede en hoogste verdieping.

Strak en toch authentiek

Het appartement is volledig vernieuwd, van binnen én van buiten. Dat zie je meteen wanneer je toekomt. De authentieke herenhuisgevel kreeg een witte laag verf en staat in mooi contrast met het zwarte schrijnwerk. Een origineel, charmant vloertje bleef bewaard, samen met de inspirerende molures aan de muren. Trek je das recht of doe een laatste lipstick check voor je de deur uitgaat. Want om de gang optisch te vergroten werd er slim een spiegel aangebracht tot aan het plafond.

Via een wit geschilderde houten trap arriveer je op de eerste verdieping van het gerenoveerde appartementsgebouw. Via een deur helemaal alleen voor jou kom je uit op een privé-trap. Vanaf hier begint jouw toekomstig appartement. Met een trap en een overloop die je helemaal naar jouw zin kunt maken.

Meteen vallen de duizelingwekkend hoge plafonds op. Hier is ademruimte en waanzinnig veel licht. De eetruimte en het salon hebben dezelfde originele vloer die doorloopt tot in de slaapkamer met badkamer. De planken vloer creëert extra ruimte dankzij de witte couche. In de keuken is er een egaline vloer die perfect aansluit op het blanke hout.

Marble is the new black

Een handig apart toilet? Dat vind je naast de eetruimte. Perfect voor je gasten, maar ook voor jezelf, want iets verder sta je in de ruime slaapkamer. Met hotellooks want de wastafel en de douche zijn en suite. Ideaal voor de snoozers onder ons. Het badkamermeubel van multiplex combineert perfect met het marmeren blad. Ruimte zat voor al je spullen. De inloopdouche heeft uiteraard een regensproeikop. Zachtjes wakker worden dus.

En je garderobe? Die berg je op in de aparte dressing naast de slaapkamer. Op het aansluitende romantische balkon check je gelijk de temperatuur voor je outfit of lees je een boekje voor het slapen gaan.

Zin in iets lekkers? De witte keuken met ook een marmeren werkblad en volledig uitgerust met toestellen kan alles aan. Het werkblad loopt door in een toog waar je gezellig kunt ontbijten, de krant leest of snel je e-mails checkt. De verschillende raampartijen trekken het zonlicht zo naar binnen. Ramen open en je hebt een instant buitengevoel.

No worries

Hier zit je de komende jaren safe. Alle leidingen, elektriciteit en radiatoren zijn vernieuwd en de ramen hebben dubbel glas. Ook het dak is volledig vernieuwd en voorzien van de wettelijke isolatie. Bovendien zijn er op elke verdieping nieuwe balken geïnstalleerd en is er telkens opnieuw geïsoleerd. Even stevig en degelijk als bij nieuwbouw dus.

Je was doe je in de kelder. In je afsluitbare privékelder drop je overbodige spullen. Hier heb je ook een aparte elektriciteits-, water- en gasmeter.

Wacht niet langer en bezoek dit appartement op de 2de verdieping in Deurne-Zuid via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

87m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

215 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Van Steenlandstraat 25 2100 Deurne

Van Steenlandstraat 25 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)