verkocht

Antwerpen

75m²

1 slaapkamer

verkocht

75m²

appartement

Enter dit moderne, knusse duplexappartement met terras op de bovenste verdieping van een prachtig gerenoveerde torenhoge herenwoning in de wijk rond de Markgravelei.

Modern interieur, charmante elementen

Achter een gracieuze, volledig schoongemaakte gele bakstenen gevel in een supergezellige buurt schuilt een knus en praktisch duplexappartement, stijlvol gerenoveerd alsof je een nieuwbouwappartement binnenstapt.

De fenomenaal mooie originele mozaïekvloer uit de algemene inkomhal knipoogt naar het rijke verleden van de woning. De prachtige gezandstraalde houten trap leidt je naar het appartement op de vierde verdieping. Kijk eens naar beneden en duizel even door de oneindigheid en de prachtige vloer die als een kunstwerk ligt te pronken.

Luxueuze materialen en leuk terras

De strakke, moderne, licht gekleurde PU-vloer aan je voeten biedt veel opties voor je latere inrichting. De zwarte marmeren keuken (voor de nieuwsgierigen, de officiële marmerbenaming luidt Noir Saint Laurent) met zwarte kranen en toestellen van Smeg (ja, dat is inclusief die Smeg koelkast die al jaren op je wishlist staat) straalt klasse en luxe uit. Of je nu een keukenprins(es) of een keukennachtmerrie bent, in deze keuken krijg je spontaan zin om zotte dingen te kokkerellen.

Van hieruit wandel je meteen je leuke terras van 8m2 op. Je zit lichtjes beschut achter het dak en je kijkt op alle grote tuinen en bomen. Groen overal. Alsof je stiekem op den buiten zit.

Naast de grote lichte slaapkamer bevindt zich nog een badkamer met een regendouche. Alle kranen doorheen het appartement zijn zwart. Het tablet waarop de wastafel rust is hetzelfde zwarte marmer als in de keuken.

Een houten trap brengt je naar de living waar ook handig een bureau geïnstalleerd werd. Hier zit je gezellig onder het dak en stroomt er licht binnen van zowel beneden als het veluxraam. Kijk eens over het muurtje dat meteen ook een handige opbergkast vormt en je ziet recht de keuken in. Dat creëert meteen open en ruim gevoel.

No worries

Als vanzelfsprekend is alles vernieuwd. De komende 15 jaar hoef je je dus geen zorgen meer te maken over elektriciteit, leidingen, ramen, dak, etc. In de keuken drop je je was- en droogmachine. Alle deuren zijn ofwel pivoterend ofwel plafondhoge schuifdeuren.

Vanuit de inkomhal kun je ook naar je eigen privé-kelder. Leuk idee: de extra aan te kopen kamer beneden is ideaal als bureau of expo-ruimte. Creatievelingen kunnen zelfs – in onderling overleg – een deel van de trappenhal inpalmen met kunstwerken.

Al helemaal enthousiast? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be om het appartement te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

75m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2018

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

EPC:

346 kwh/m²/j

Van Schoonbekestraat 117 2018 Antwerpen

Van Schoonbekestraat 117 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)