verkocht

Antwerpen

70m²

1 slaapkamer

verkocht

70m²

appartement

Schoon wonen in de Van Schoonbekestraat – Vanop het tweede niveau

Enter dit moderne appartement met terras in een prachtig gerenoveerde torenhoge herenwoning in de wijk rond de Markgravelei.

Modern interieur, charmante elementen

Achter een gracieuze, volledig schoongemaakte gele bakstenen gevel in een supergezellige buurt schuilt een superdeluxe appartement, stijlvol gerenoveerd alsof je een nieuwbouwappartement binnenwandelt.

De fenomenaal mooie originele mozaïekvloer uit de algemene inkomhal knipoogt naar het rijke verleden van de woning. De prachtige gezandstraalde houten trap leidt je naar het appartement op de tweede verdieping. Kijk eens naar boven en duizel even door de oneindigheid.

Luxueuze materialen en hoog boven het groen

De strakke, moderne licht gekleurde PU-vloer aan je voeten biedt veel opties voor je latere inrichting. De zwarte marmeren keuken (voor de nieuwsgierigen, de officiële marmerbenaming luidt Noir Saint Laurent) met zwarte kranen en toestellen van Smeg (ja, dat is inclusief die Smeg koelkast die al jaren op je wishlist staat) straalt klasse en luxe uit. Of je nu een keukenprins(es) of een keukennachtmerrie bent, in deze keuken krijg je spontaan zin om zotte dingen te kokkerellen.

Van hieruit hop je zo ook je terras van 6,5m2 op. Zalig om met twee te genieten van een uitgebreid ontbijt. De view op alle groene tuinen en bomen krijg je er gratis bovenop. 

De slaapkamer is er eentje uit de boekjes. Het witgeschilderde plafond is niet enkel hoog, maar ook voorzien van hemels mooie ornamenten. De marmeren schouw is een streling voor het oog en het pittoreske balkonnetje kunnen enkel je romantische hart nog meer op hol doen slaan.

Naast de slaapkamer bevindt zich nog een badkamer met een regendouche. Alle kranen doorheen het appartement zijn zwart. Het tablet waarop de wastafel rust is hetzelfde zwarte marmer als in de keuken.

No worries

Als vanzelfsprekend is alles vernieuwd. De komende 15 jaar hoef je je dus geen zorgen meer te maken over elektriciteit, leidingen, ramen, dak, etc. In een aparte berging drop je je was- en droogmachine. Alle deuren zijn pivoterend.

Vanuit de inkomhal kun je ook naar je eigen privé-kelder. Leuk idee: de extra aan te kopen kamer beneden is ideaal als bureau of expo-ruimte. Creatievelingen kunnen zelfs – in onderling overleg – een deel van de trappenhal inpalmen met kunstwerken.

Al helemaal enthousiast? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be om het appartement te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2018

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

190 kwh/m²/j

Van Schoonbekestraat 117 2018 Antwerpen

Van Schoonbekestraat 117 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)