verkocht

Berchem

74m²

1 slaapkamer

verkocht

74m²

appartement

Rustig wonen nabij Te Boelaerpark

Wil je van de Indian Summer genieten op je eigen terras, in een piekfijn gerenoveerd appartement in een rustige straat? Dan is snel wezen de boodschap!

Je ziet het al vanaf je de traphal binnenstapt: niet alleen het appartement, maar heel het gebouw werd volledig gerenoveerd. Dat wil meteen zeggen dat je je over die isolatienormen hier geen zorgen moet maken: alle daken én de achtergevel werden hier al onder handen genomen. Beneden werd voor ieder appartement nog een eigen kelderberging voorzien; zo houd je de rommel netjes buiten de deur.

Ons appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Meteen een tip: z’n bijna-identieke tweeling op het tweede is ook te koop 😉

Hout met karakter

Je wandelt naar boven via de gezandstraalde houten trap — dat is je cardio voor vandaag al, goed gedaan. Net zoals de trap werden ook de originele plankenvloeren terug in eer hersteld. Zowel op je overloop als doorheen heel het appartement werd deze geschuurd en behandeld. Geen koude tegels aan je voeten dus, maar een warme vloer met karakter.

Binnenkomen doe je rechtstreeks in de living slash eetkamer — samen goed voor meer dan 30m2 , dus ruimte kom je hier zeker niet tekort! Dankzij een ruim eiland sluit de KVIK keuken naadloos aan op de leefruimte, zonder in te boeten aan werk- en kastruimte.

De keuken geeft een mooi contrast met de oude plankenvloer in de rest van de ruimte: strak wit, met een werkblad in Carrara-marmer. Alle toestellen zijn ook al voorzien: vaatwasser, koelkast met vriesvak, een inductievuur en ingebouwde dampkap, en een combi-oven. Met andere woorden, in deze keuken kan je even vlot een viergangenmenu koken als gezellig aperitieven aan het eiland!

Licht en groen

De hele leefruimte baadt ook in het licht dankzij de brede vensters — waarvan eentje meteen toegang geeft tot je nieuwe favoriete zitplek op het terras. Door de glazen terrasreling krijg je onbelemmerd zicht op groen — heerlijk rustig en geen inkijk…

Aan de andere kant van de living vind je de deur naar de gezellige slaapkamer, die eveneens uitkijkt op het terras. Bijkomend voordeel: geen pottenkijkers! De en-suite badkamer ligt aan de achterkant van het appartement. Ook hier werd gekozen voor modern en marmer. De inloopdouche lijkt met z’n doorlopende marmertegels en strak kraanwerk zo weggelopen uit de boekskes. En om het spa-gevoel nog wat hoger te maken, heb je ook via dit raam zicht op wiegende boomtoppen.

Al helemaal enthousiast? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be om het appartement te bezoeken.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

74m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2018

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

125 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Thaliastraat 68 2600 Berchem

Thaliastraat 68 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)