verkocht

Deurne

105m²

3 slaapkamers

verkocht

105m²

appartement

Statig drieslaapkamer-appartement op hoogte

 

Dit ruime drieslaapkamer-appartement op de vijfde verdieping van een grote residentie vlakbij het Rivierenhof is klaar voor jou. En al helemaal voor al je heerlijke dinner party’s en grootse barbecues. Ben jij klaar voor deze elegantie?

 

Lichte en ruime elegantie

Bestaat dat? Ow yes, vanaf nu wel. En je vindt het hier. De leefruimte zuigt het licht naar binnen, nodigt je uit op haar prachtige houten vloer en laat je uitkijken op een gigantisch raam met een al even groots terras. Vandaar zie je enkel de horizon van bomen. De hal is weids en bomvol ingemaakte kasten voor al je spullen, er is een masterbedroom, een kinderkamer én een bureau. De badkamer heeft twee lavabo’s, een ligbad en plek voor een wasmachine. Het toilet is in een aparte ruimte.

 

Plek voor dinner party’s en barbecues with a view

De keuken is niet nieuw, maar heeft genoeg plek om te dansen én te koken en staat boordevol kasten en schuiven. De eetruimte is elegant met een tikkeltje chic en ruim genoeg voor een grote tafel en veel stoelen. In de zomer nodigt het gigantische én net vernieuwde terras uit om heerlijk te dineren onder de ondergaande zon. Of je opent de zonnetent en baadt in een overvloed aan schaduw. Dat kan ook.

 

Het Rivierenhof is van jou

Van op het terras kijk je uit over het schoonste groen van Antwerpen: het Rivierenhof. Eens je de deur achter je sluit, waan je jezelf bovenop Deurne, het Rivierenhof is je achtertuin. En toch ben je zo middenin de bedrijvigheid van de stad of er helemaal uit. Je hoeft enkel te kiezen welke kant je op gaat.

 

Er is bovendien een garagebox bij aan te kopen, onderaan het gebouw voor 25.000 euro.

Maak snel een afspraak via info@ugly.be en bekijk het Rivierenhof eens vanboven. Je zal niet meer anders willen. 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

105m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

170 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Ter Rivierenlaan 10 2100 Deurne

Ter Rivierenlaan 10 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)