verkocht

's Gravenwezel

260m²

3 slaapkamers

verkocht

260m²

huis

Stijlvol, eigentijds woningcomplex in het midden van de natuur

Wil je ruimte zonder geïsoleerd te zijn? Heb je zin in een tuin, maar niet om er dagen in te werken? Woon je liever buiten de stad, maar fiets je wel graag naar de bakker? Bekijk dan dit nieuwbouwproject in ’s-Gravenwezel. Stijlvol, energiezuinig en met uitsluitend natuurlijke materialen.

Gezellig samen, maar toch je eigen plek

Rond een gerenoveerde charmante pastorijwoning worden 9 gloednieuwe huizen gebouwd. Stuk voor stuk grote, lichte woningen met verschillende indelingen.

Met in het midden een prachtig autovrij binnenplein (je auto staat namelijk op een aparte parking). Zo kunnen kinderen uit de verschillende woningen veilig met elkaar spelen.

Toch heb je ook elk je eigen overdekt terras en een privétuin die uitmondt in een park mét slotgracht. Een minidorpje als het ware met optimaal comfort per woning en een toefje discrete luxe.

Waaier aan stijlvolle keuzes

Aan de buitenkant zie je een gekaleide gevel met ingewerkte houten ramen die mooi blenden in de groene omgeving. De ramen zijn gigantisch zodat het licht en de groene omgeving natuurlijk naar binnen gezogen worden. Voor het interieur liggen alle opties nog open.

Je koopt op plan en dat heeft voordelen. Inloopdouche of toch liever een bad, want dat is makkelijk met kleine kindjes. Keukenprinses of de beste vriend van de microgolfoven? Marmeren tegels of toch liever parket? Het maakt allemaal niet uit. De keuze is aan jou. De aannemer voert uit. De basispakketten zijn goed voorzien waardoor je écht nog alle kanten uit kunt.

Maar ook de projectontwikkelaar heeft smaak. Standaard voorziet hij een eiken parketvloer in de leefruimtes en keramische vloeren in de badkamer en het toilet. De trap naar boven is in dezelfde houtsoort als je vloer.

De keuken maakt de schrijnwerker op maat met toestellen naar keuze. Heerlijk, want zo beslis je zelf hoe fanatiek je als kok aan de slag wilt gaan. En datzelfde idee geldt ook voor de badkamer. Zo geef je aan een nieuwe woning toch je eigen touch.

No worries

Met een nieuwbouwwoning zit je safe voor de komende jaren. Zo gaat je aandacht naar de dingen die echt tellen. De kinderen of kleinkinderen, vrienden die komen aperitieven of gewoon heerlijk rustig met een kop thee de krant lezen.

Zin om de plannen en het lastenboek eens grondig te bekijken? Met een uitgebreide uitleg van ons natuurlijk (en een koffie erbij). Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@vastgoedgillis.be. We leggen je dit prachtig project graag volledig uit.

PS: Je kunt elke woning ook semi-casco kopen.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

260m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

194

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Ja

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

kwh/m²/j

Wijnegemsesteenweg 77 2970 's Gravenwezel

Wijnegemsesteenweg 77 2970 's Gravenwezel

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)