verkocht

Borgerhout

90.19m²

1 slaapkamer

verkocht

90.19m²

appartement

 Ruim duplex-appartement in groene stadsrand

Wil je in alle rust thuiskomen in een gerenoveerd appartement? Dan is deze ruime eenslaapkamer-duplex aan het Boelaerpark in Borgerhout vast geknipt voor jou.

Natuurlijke, hippe materialen

Duw de deur open en een frisse frutvloer is het eerste wat je ziet. Via de hal loop je regelrecht de keuken in. Dankzij de witte kleur en de greeploze kastjes krijg je een tijdloos design. Alle toestellen zijn van AEG en vormen je bondgenoot voor culinaire hoogstaande avondjes. Alles is inbegrepen, van een koelkast en elektrische kookplaat tot een volwaardige combi-oven. En de vuile borden? Die zijn voor de vaatwasmachine.

Tijdens de doorgedreven renovatie werd er enkel gewerkt met natuurlijke materialen. Om wat tegengewicht te bieden aan de koude, maar hippe frutvloer koos de eigenaar voor een houten werkblad in de keuken en een warme parket in de woonkamer.

Haal een frisse neus op

Vanuit de keuken ben je slechts een deur verwijderd van je eigen buitenplek. Volledig betegeld in blauwe steen en een witgeschilderde bakstenen muur. Perfect voor een barbecue onder vrienden of om je met een kop hartverwarmende thee en een dekentje in het eerste lentezonnetje te nestelen.

Via een schuifdeur aan de andere kant stap je trouwens zo de lichte woonkamer in. Hier is ruimte zat voor een grote eettafel en een leuke zetel. Tip! Zet de deur tijdens een mooie dag open en vergroot zo je appartement. Heel leuk is ook de inham aan het raam waar je perfect een bureautje kunt plaatsen. Zo benut je de ruimte optimaal en kun je dromerig aan het raam foto’s bewerken van een topreis of een betaling overschrijven natuurlijk (voor een andere droomreis bijvoorbeeld).

Regent het binnen?

De witgeschilderde houten trap brengt je naar de slaapkamer op dezelfde parket als beneden. Aansluitend op de lichte slaapkamer strompel je in één schuifbeweging vanuit je bed de marmeren inloopdouche in mét regensproeikop. Zà-lig om zo wakker te worden.

Ook de buurt is ideaal. Op wandelafstand van een mooi park en na een kort fietsritje zit je pal in het centrum van ’t stad. Ook wie naar Brussel of een andere stad moet, is overal onmiddellijk via de oprit vlakbij of het trein station Antwerpen-Berchem.

Handig want…

  • In het kleine gebouw bevindt zich een garagebox die ook van jou kan worden. Handig als je je nieuwe wagen wil afschermen tegen alle weersomstandigheden.
  • In de hal heb je een berging voor de aansluiting van je wasmachine.
  • Omdat het een klein gebouw is met slechts twee appartementen zijn er geen (!) algemene kosten.

Geïnteresseerd om ’s te komen kijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

90.19m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

321 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Jules Van Beylenstraat 40 2140 Borgerhout

Jules Van Beylenstraat 40 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)