verkocht

Berchem

123m²

2 slaapkamers

verkocht

123m²

appartement

Even weg van de wereld in Berchem

Droom je van een appartement met uitstraling, dat volledig in orde is, maar waar je toch nog volledig jouw zin in kunt doen? Hold your horses dan! Want dit zou wel eens jouw thuis kunnen worden.

Helemaal gerenoveerd en toch jouw zin!

Interieurarchitect Dries Otten renoveerde deze penthouse in Berchem met een nieuwe vloer, nieuwe energieconforme ramen en conforme elektriciteit. Daarnaast tekende hij ook alle plannen uit voor de badkamer, de keuken en de slaapkamer. Die krijg je er gratis bovenop, maar up to you of je ze gebruikt natuurlijk. Bij de plannen ging Dries niet over 1 nacht ijs. Kijk even mee.

Licht, strak en een adembenemend uitzicht

Wat onmiddellijk opvalt als je het appartement betreedt: hier ben je echt van de wereld. Een uitzicht om bij weg te dromen en een lichtinval die je de hele dag doen stijgeren van opwinding. Ook dat viel de architect meteen op. De living baadt letterlijk in een zee van licht dankzij de twee gigantische dakterrassen aan weerszijden. Een originele open haard zorgt voor gezelligheid tijdens de koudere winterdagen. Zowel in de living, de twee slaapkamers, de hal en de keuken ligt een lichte, strakke parket die dankzij het gebruik van kleinere latjes toch frivool is. Een aantal ruimtes zijn opengetrokken waardoor je een lichtspel doorheen het volledige appartement krijgt.

Enkel voor de badkamer en het aparte toilet kiest de architect voor een andere vloer. Het toilet behoudt zijn authenticiteit als knipoog naar het verleden. De badkamer krijgt een make-over met een gedurfde keuze voor marmocino-marmer. Heel stijlvol. Dankzij het aanpalende terras kan deze ruimte perfect een donkere vloer aan.

Voor de master bedroom ontwierp de architect een eigentijds, Scandinavisch ontwerp. Dankzij een volledig ingekapseld bed in berkenhout wordt een coconnetje gecreëerd waar je nooit meer uitwil. En waarom zou je? De wereld ligt letterlijk aan je voeten en kan rustig blijven doordraaien terwijl jij je nog eens goed legt voor de nieuwste serie op Netflix.

Ook in de halfopen keuken heb je nog carte blanche. De mix van carrara-marmer voor het spatbord en berkenhout creëren warmte en elegantie. De toestellen kies je uiteraard zelf.

En dat allemaal in een gezellige, residentiële wijk in Berchem, vlakbij Pulhof. Tot slot kun je ook een staanplaats aankopen voor je wagen. Zo rijd je zonder zorgen je paleis in en uit.

Zin om eens te komen kijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

123m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2015

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

niet geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

433 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Grote Steenweg 408 2600 Berchem

Grote Steenweg 408 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)