verkocht

Borgerhout

80m²

1 slaapkamer

verkocht

80m²

appartement

Uitstekende versmelting van modern comfort met aandacht voor authentieke elementen

Op een steenworp van het gezellige Te Boelaerpark en toch vlakbij de tram, de stad en een boel winkels. Perfect voor wie rustig, maar niet geïsoleerd wil wonen.

Lichte leefruimte

Dit eenslaapkamerappartement geeft zijn wannabes serieus het nakijken. Modern comfort, strakke indeling, kwalitatieve materialen, prachtig gekleurd loodglas én als klap op de vuurpijl een gigantisch terras.

Je betreedt het appartement via de living. Meteen valt de massieve eikenhouten parket op. De mahoniebruine kleur creëert een warm gevoel. De leefruimte vormt één centrale gang zonder deuren waarin het licht van de straatkant het licht kruist van het terras.

De woonkamer wordt slechts lichtjes gescheiden van de keuken door een prachtige oude deur met schitterende loodglaskunst. Om de kleuren van het loodglas nog meer tot uiting te brengen werd de deur wit geschilderd. Vanaf hier loopt u op epoxyvloer. Gemakkelijk voor in de keuken.

Stijlvolle keuken met gigantisch terras

Deze is heel ruim en biedt plaats genoeg voor het betere snijwerk op een stijlvol marmeren blad. Er is zelfs nog voldoende ruimte voor een tafel of bureau. Koken doe je op gas, zoals een echte chef het nog steeds verkiest. Een vaatwasser, koelkast en oven maken het je helemaal gemakkelijk.

Vanuit de keuken kan je moeiteloos naar het prachtige terras op hardhout. Super gemakkelijk in de zomer wanneer je met lekkere gerechten en cocktails rechtstreeks uit de keuken geparadeerd komt.

Slaapkamer met hotelallures

De grote slaapkamer met opnieuw een mooie authentieke deur met loodglas heeft een badkamer en suite. Je wandelt dus letterlijk van je bed de inloopdouche in. Wie graag wat licht heeft in de badkamer kan ook hier helemaal zijn gading vinden. Het terras loopt immers nog door langs deze kant. Wees gerust, er is geen inkijk.

Apart heb je nog een wc met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

No worries
Dit appartement is volledig vernieuwd, dus hier ben je de komende 10 jaar zeker gerust. Alle leidingen (zowel water, gas als elektriciteit) zijn vervangen, de ramen hebben een dubbele beglazing en de verwarming is centraal. Je rekeningen betaal je individueel. In een eigen kelder stockeer je skigerief of valiezen.

Benieuwd? Maak dan bliksemsnel een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

80m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

EPC:

231 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Bouwhandelstraat 59 2140 Borgerhout

Bouwhandelstraat 59 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)