verkocht

Antwerpen

87m²

2 slaapkamers

verkocht

87m²

appartement

Ervaar het ultieme stadsgevoel met een plekje in de zon

Wonen in een bruisende opkomende volksbuurt, met uitzicht op groen, in een volledig afgewerkt interieur. Het totaalplaatje waar je naar zocht? Er zijn 3 appartementen op het gelijkvloers, de 1ste en 2de verdieping die wel eens jouw thuis zouden kunnen worden.

Voor de inrichting van deze woning werkte UGLY samen met de enthousiaste ploeg van interieurwinkel Espoo op de Vlaamsekaai.

Karaktervol langs buiten, stijlvol vernieuwd binnenin
In een rustig straatje, vlakbij Designcentrum De Winkelhaak (www.winkelhaak.be) en het Centraal-Station vind je nog betaalbare parels van woningen. Achter een rode baksteengevel met mooie erker schuilen 3 appartementen die op identiek dezelfde manier ingedeeld zijn.

Over het hele appartement werd gekozen voor dezelfde lichte eiken parket. Enkel in de badkamer en het toilet ligt een grote zwarte tegelvloer. De meeste deuren zijn ook verwijderd en de muren en plinten zijn allemaal witgeschilderd. Dat vergroot het ruimtegevoel niet alleen, het zorgt er ook voor dat je met je eigen styling nog alle kanten op kan.

Groot, licht en een plekje buiten
Vanuit de inkomhal wandel je de woonkamer binnen. Handig in noodsituaties is de aparte wc binnen handbereik. De leefruimte is gigantisch. Naast een leuk bureeltje en een salon is de living ook versmolten met de keuken, die dan weer aansluit op het terras (of de tuin op het gelijkvloers). Zowel het licht van het terras als de zon die binnen schijnt via de erker zorgen ervoor dat je je lampen niet meteen hoeft aan te steken. Binnen en buiten lopen naadloos in mekaar over.

De nieuwe keuken heeft witte greep loze kasten en alle toestellen die je nodig hebt voor een gezellig kerstdiner: oven, vaatwasmachine, koelkast, ceramisch vuur en dampkap. Van hieruit loopt er een hal die toegang geeft tot een kleine berging, badkamer en 2 slaapkamers. Een grote kamer voor jou en je geliefde, een kleine voor je wolk van een baby of je kanjer van een kleerkast. Slapen doe je hier in alle rust achteraan het gebouw.

In de badkamer neem je een verfrissende douche in een comfortabele inloopdouche. In het handige lavabomeubel kan je al je potjes en flesjes kwijt.

Praktisch en duurzaam
Super handig zijn ook de 2 kelders. Eentje voor je was- en droogmachine. Geen lelijke machines dus die té veel plaats innemen in jouw badkamer en al zeker geen last van het lawaai dat erbij komt kijken. In de andere bergruimte drop je al je spullen die je niet vaak nodig hebt of wat extra proviand.

Voor dit renovatieproject werden kosten noch moeite gespaard. Alle leidingen werden vernieuwd, alsook de ramen. De oorspronkelijke betonconstructie werd geïsoleerd aan de achter- en zijgevel.

Verplaatsen doe je met de fiets, de vélo, het openbaar vervoer of de auto. Een parkeerplek huur je immers heel gemakkelijk bij de buren.

Zin om eens te komen kijken? Maak dan een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

87m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

EPC:

124 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Willem Linnigstraat 22 2060 Antwerpen

Willem Linnigstraat 22 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)