verkocht

Merksem

140m²

4 slaapkamers

verkocht

140m²

huis

Strakke gezinswoning met vakantieallures

Op zoek naar een afgewerkte gezinswoning met ruimte, een terras en toch niet ver van de stad? Sta dan even stil bij dit gerenoveerde knusse pand.

Vlakbij water en winkels

In een rustig straatje, vlakbij het dok van Merksem staat een piekfijn gerenoveerd huis. Winkelen doe je in een handomdraai op de nabijgelegen Bredabaan. Wie zijn gading niet vindt, neemt toch gewoon de tram richting stad?

De gevel is volledig bekleed met een nieuwe en knappe techniek: isokurk. Dit speciale materiaal is slechts enkele millimeters dik, maar isoleert uitstekend.

Grote lichtinval, nieuwe materialen

Je wandelt de moderne woning binnen over een gietvloer die ook herhaald wordt in de spiksplinternieuwe keuken. Een witgeschilderde houten trap leidt je naar boven, maar we duiken eerst links de woonkamer in. Dankzij de ramen aan de straatkant en die aan het terras vormt de lange living 1 lichtstraat. Er werd bewust gekozen voor een nieuwe lichte parket en witte muren zodat het licht vrij spel heeft. Aan de ene kant een gezellige zithoek, aan de andere kant een rechte eettafel die volledig in het verlengde van de ruimte ligt.

Om geen te groot contrast te creëren met de binnenkant heeft het terras een mooie houten vloer. Je waant je zo ergens in het buitenland. Lekker eten of een tijdschrift lezen, het kan allemaal en dit zonder inkijk. Van hieruit kan je rechtstreeks de keuken in, lekker praktisch voor extra ijs te halen voor je cocktail!

Koken gebeurt op gas, een sterke dampkap verwijdert geurtjes en hitte. De extra kasten zijn op maat gemaakt waardoor je al je borden, je goed bestek en je fancy wijnglazen gemakkelijk kwijt kan. Super praktisch is de bureauruimte naast de keuken. Je verliest dus geen plaats. Aansluitend vind je nog een toilet.

3 kinderkamers, 2 badkamers en 1 master bedroom

Op de tussenverdieping is er een 1ste en kleine badkamer en een babykamer. Heel gemakkelijk om de spullen van je kleintje apart te houden. In beide ruimtes ligt dezelfde gietvloer als beneden. In de badkamer heb je een douche, een wastafel en een toilet.

De 1ste verdieping is momenteel één grote ruimte, maar daar kan je heel eenvoudig 2 slaapkamers van maken. Ideaal als de kinderen klein zijn en ze nog graag op 1 kamer slapen. Eens ze groter worden, kan je hen gemakkelijk wat privacy geven. De vloer is zowel hier als boven een originele houtenvloer die wit geschilderd is. Dat geeft een combinatie van authenticiteit met een moderne Scandinavische toets.

De 2de verdieping is enkel voor volwassenen. Een heerlijk grote slaapkamer met een en suite badkamer. 2 wastafels en een vrijstaand ligbad om u tegen te zeggen. Het lijkt wel een luxueus hotel. Dit is elke dag wakker worden op vakantie.

Je slaapt er bovendien vast en zeker op beide oren dankzij een nieuwe centrale verwarming, goedgekeurde elektriciteit en nieuwe ramen met een dubbele beglazing. Geïnteresseerd? Maak dan zeker eens een afspraak.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

140m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

314 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Barnkrachtstraat 8 2170 Merksem

Barnkrachtstraat 8 2170 Merksem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)