verkocht

Berchem

90m²

2 slaapkamers

verkocht

90m²

appartement

Volledig gerenoveerd en groot appartement in een groene stadsrand.

Niet ver van het gezellige Te Boelaerpark in Borgerhout en op fietsafstand van Zurenborg en haar hippe restaurants en caféetjes bevindt zich een schitterend appartement. Zeer ruim, volledig opgeknapt en multifunctioneel.

Praktische indeling en strakke uitstraling
Je betreedt het appartement in het midden. Aan de ene kant de slaap- en werkruimte, aan de andere zijde een gigantische living met een open keuken. Zo houd je wonen en werk perfect gescheiden en hoeven je gasten niet meteen de slaapkamers te passeren. In de inkomhal sta je ook niet te drummen. De indeling naar een apart toilet en een berging is bijzonder logisch.

Een licht eiken parket zorgt voor een Scandinavische look and feel. Men koos ervoor om deze vloer over het hele appartement door te trekken. Dit verruimt het al grote appartement nog meer en geeft bovendien een luxueuzer gevoel.

Dankzij 2 slaapkamers is de optie voor kinderen binnen handbereik. Een handige tussengang leidt je eenvoudig naar een moderne badkamer met ligbad en dubbele lavabo.

Volledig ingerichte keuken en boordenvol licht
Vanuit praktisch oogpunt werd er geopteerd om het bureau mee te integreren in de tussenruimte. In 1 vloeiende beweging loop je door naar de woonkamer. Een open keuken geeft je zin om verse kruiden aan te snijden. Voor een smeuïge curry of een ijskoude mojito. Die keuze is aan jou. Voorzien van vaatwasser, koelkast, aparte vriezer, een inductiekookplaat, een dampkap en een composieten werkblad, is deze keuken een hemel voor elke foodie.

Dankzij de verschillende ramen die de flat rijk is, baad je in een zee van licht. De eigenaar hield de muren bewust wit om zo nog meer rust en ruimte te creëren. Door de grootte van het appartement misstaat een kleurtje hier echter ook niet.

Maak je verder geen zorgen over eventuele kosten. Alle leidingen zijn nieuw, de beglazing is dubbel en de meters zijn gescheiden. Geïnteresseerd om eens langs te komen, maak dan een afspraak via info@vastgoedgillis.be.


Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

90m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

110 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Gitschotellei 141 2600 Berchem

Gitschotellei 141 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)