verkocht

Deurne

55m²

1 slaapkamer

verkocht

55m²

appartement

Licht, gezellig en afgewerkt nest aan het Rivierenhof in Deurne

Droom je van een charmant appartementje met voldoende comfort of ben je op zoek naar een ideale investering met hoog rendement? Dan is deze stek op de 1ste verdieping van een klein appartementsgebouw beslist iets voor jou.

Instap klaar en instant gezellig.

Dankzij authentieke elementen zoals inkom, hoge plafonds, prachtige schouwen en verlichtingsornamenten stap je als vanzelf een stukje geschiedenis binnen. Toch boet je niet in op comfort.

• De volledige flat is vernieuwd en voorzien van isolerende dubbele beglazing.
• Als dat je nog niet warm genoeg houdt, kan je in alle rust leunen tegen de nieuwe centrale verwarming met hoogrendementsketel.
• Alle leidingen en elektriciteit zijn vernieuwd.

De oorspronkelijke plankenvloer is mooi opgeschuurd en loopt doorheen het hele appartement.

Lichte keuken, handige badkamer

Binnenkomen doe je via een moderne keuken. Alle keukentoestellen zijn nieuw en er werd gekozen voor lichte kleuren en materialen. Hierdoor weerkaatst het licht dat binnenvalt via een groot raam nog meer. Bovendien krijgen je kruiden daardoor het zonnetje dat ze verdienen. Kookplezier was nog nooit zo concreet. Er is bovendien nog ruimte voor een klein tafeltje. Rustig ontbijten in het zonnetje kan dus wel eens jouw toekomstbeeld worden.

Aansluitend loop je de badkamer in. Een frisse douche, wastafel en wc staan handig bij mekaar. De witte materialen creëren enerzijds een lichte en schone ruimte, maar anderzijds kan je daardoor ook volledig uit de bol gaan met kleurrijke accenten. Laat die zomerbloemen en romantische kaarsjes maar komen…

Vrijheid blijheid binnen en buiten

Enter de ruime woonkamer. Een originele schouw smeekt om fotokaders, bloemen of een uitgebreide gin-collectie. Hier nodig je vrienden uit voor een film of een romantisch etentje.

Tot slot is er de lichte slaapkamer. Je nachtkwartier is groot genoeg voor bed, kast, opbergruimte en zelfs een bureau. Dankzij het gigantische raam baad je ’s morgens in een zee van licht. De blanke vloer en muren spelen mooi in op het zonlicht. Ideaal als je vaak van thuis werkt.

Shoppen doe je in een van de nabijgelegen winkels of je neemt de tram/bus naar ’t stad of het Wijngemen Shopping Centre. Geen zin in drukte, loop dan toch gewoon een zalige tour rond de vijver van het mooiste park van Antwerpen, het Rivierenhof. In de zomer pik je ’s avonds zelfs een openluchtconcert mee.

Fietsers kunnen een fietsenstalling huren in hetzelfde pand.

Zin om eens een bezoekje te brengen? Aarzel dan niet en contacteer ons via info@vastgoedgillis.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

55m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2009

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

330 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Boshovestraat 146 2100 Deurne

Boshovestraat 146 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)