verkocht

Antwerpen

190m²

5 slaapkamers

verkocht

190m²

huis

Gezellige compacte gezinswoning in trendy Berchem

In het bruisende Berchem, op kuierafstand van station en hippe uitgaansbuurt vind je deze gezinswoning in de Lange Van Ruusbroecstraat. Dit huis werd volledig vernieuwd en voorzien van alle comfort zonder in te boeten op gezelligheid.

Ruraal en authentiek

Je betreedt de woning over originele motieftegels en langs authentiek bewaarde ornamenten. De toon is gezet. De woonkamer heeft een typische rurale opgeschuurde houten vloer. Er werd gekozen voor licht hout zodat het daglicht dat binnenvalt via de voorgevel en de koer mooi gereflecteerd wordt. Je kan via de benedenverdieping gemakkelijk de kelder in of gebruik maken van het aparte toilet.

De keuken is opvallend strak met toestellen van Siemens. Het gasfornuis, de oven, de vaatwasmachine, de koel- en vrieskast garanderen een zorgeloos avondje kokkerellen. Hier werden tegels gelegd zodat spatten en morsen geen kwaad kunnen. Ideaal voor kleine kinderen. Het rurale uit de woonkamer werd slim doorgetrokken dankzij de witgeschilderde bakstenen muur. Achter de glazen deur schuilt nog een handige berging.

De kleine koer biedt ademruimte en vormt een bron van lucht in deze stadsomgeving.

Veelzijdig, licht en buiten

De 1ste en 2de verdieping leiden naar 5 slaapkamers. De master bedroom is super licht dankzij de grote ramen. Van hieruit wandel je rechtstreeks de kleinere slaapkamer in. Ideaal om een baby in de gaten te houden of om in te richten als dressing. Via deze kamer heb je ook toegang tot een klein terrasje op bangkirai. De uitgelezen plek voor een moeder-kindmoment of om dat ene boek uit te bladeren. Voor iedereen handig bereikbaar is de gezellige houten badkamer op het 1ste tussenverdiep met dubbele lavabo, inloopdouche, bad en wc.

Het 2de tussenverdiep kan je inrichten als bureau en de 2 andere kamers zijn veelzijdig als dressing of 2de kinderkamer. De opties zijn legio en dankzij de verschillende verdiepen die je bereikt via een houten trap overvalt je meteen een übergezellig huislijk gevoel.

De ramen zijn van aluminium met isolerende beglazing, de elektriciteit is volledig goedgekeurd en het hele huis wordt verwarmd op aardgas (Weishaupt-ketel). Zin om eens een kijkje te nemen in deze afgewerkte gezinswoning, neem dan zeker contact met ons op!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

190m²

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2008

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

295 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Lange Van Ruusbroecstraat 25 2018 Antwerpen

Lange Van Ruusbroecstraat 25 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)