verkocht

Wilrijk

65m²

1 slaapkamer

verkocht

65m²

appartement

Modern, charmant appartement in Wilrijk met waanzinnig terras

Authentieke, opgekuiste en stijlvolle gevels aan de buitenkant en een strak, modern en volledig vernieuwd kader aan de binnenkant. Dit leuk appartementje op de 1ste verdieping heeft daar bovenop nog een ongelooflijk mooi en groot terras. Dit alles in een rustige maar sterkgewilde residentiële omgeving: Elzendonk, Wilrijk. Was dat nu net niet datgene dat jij wou?

Veel lichtinval dankzij hoekligging met terras

De hoekligging van het kleine appartementsgebouw zorgt voor ongelooflijk veel lichtinval. De verschillende ramen, de wit geschilderde muren en de houten vloer maken de woning niet enkel licht, maar ook ruim. Van zodra je de flat betreedt, sta je meteen in de living en overvalt je ook een enorme warmte en ruimte. Het raam dat uitkijkt op een fantastisch terras zit daar ongetwijfeld voor iets tussen.

De eenheid van de volle parket vloer die doorheen het hele appartement loopt, bevestigt enkel dit knusse, maar vrije gevoel. Hier voel je je niet opgesloten. Indien nodig, is een luchtje scheppen trouwens meteen binnen handbereik. Via een groot schuifraam wandel je van de woonkamer naar het terras. Dit terras bevindt zich op een stuk nieuwbouw van het appartement en is volledig van mahoniekleurige teak. De grootte van het terras springt er uit. Hier maak je indruk op vrienden en familie met een winterbarbecue of ontspan je zelf in de zomer in alle rust.

Keuken is achteraf zelf te bepalen

Woonkamer, eetkamer en keuken vormen 1 geheel. Niks staat op mekaar gedrumd, zodat je een duidelijke onderverdeling kan maken. Het licht vanbuiten creëert nog meer ademruimte. De keuken is nog niet voorzien en kan je dus volledig zelf kiezen. Voor de chefs onder ons is dat ideaal. Er hoeven dus geen compromissen gesloten te worden. Vanuit de leefruimte verbindt een gang je met 1 slaapkamer, een apart toilet met handenwasser en een berging voor je wasmachine.

Word relax wakker in de lichte slaapkamer en ruime badkamer
De slaapkamer heeft verschillende ramen, allemaal met dubbele beglazing, en dezelfde parket vloer. Hierdoor krijg je opnieuw de eenheid die zo eigen is aan dit appartement. De slaapkamer biedt ook ruimte voor een grote kast. Vanuit je bed kies je dus je outfit van de dag. Aansluitend ligt hier ook de ultramoderne badkamer.

In de badkamer ligt er een praktische donkere keramische vloer. Erg gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de 2 wastafels hoef je ’s morgens niet te drummen om je tanden te poetsen. De geweldige inloopdouche staat garant voor een verfrissend ochtend- of relaxend avondritueel. Dankzij het raam ervaar je ook hier voldoende lucht. Door met verschillende kleuraccenten te werken geef je deze badkamer trouwens echte hotelallures.

Tijdens de totaalrenovatie werden alle muren volledig geïsoleerd. Ook al heb je dus buren onder en boven je, dat etentje dat jij organiseert of die housewarming van de bovenbuur blijft binnen 4 muren. Ook over de elektriciteit hoef je je geen vragen te stellen. Die is volledig conform en je beschikt over je eigen meter, net zoals voor gas. Tot slot is er nog een privékelder waar je al je overbodige spullen netjes en droog kan bewaren. Zin om een kijkje te nemen? Contacteer ons dan voor een afspraak.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

65m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

niet geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

157 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

De Burletlaan 105 2610 Wilrijk

De Burletlaan 105 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)