verkocht

Borgerhout

70m²

1 slaapkamer

verkocht

70m²

appartement

Frisse stek aan het Te Boelaerpark in Borgerhout

Het gras is altijd groener aan de overkant. Dat is bij dit schitterend appartement nogal moeilijk, aangezien je je op nog geen 100 meter bevindt van het te Boelaerpark. Even in pyjama in het park rond slenteren? Het is misschien een beetje raar, maar het kan!

Licht, gerenoveerd appartement in herenhuis

Van dit leuke appartement hebben we er drie in de aanbieding. De blok schuilt achter een mooie gevel van een vroeger herenhuis en heeft gescheiden meters. De inkomhal verraadt zijn vroegere bewoners en is ruim en indrukwekkend, afgewerkt met marmer en heeft een prachtige houten originele trap.

Tijdens de renovatie van de appartementen werd er resoluut gekozen om het licht te optimaliseren. Alle muren zijn wit geschilderd, de vloeren zijn van licht hout en de ramen zijn hoog en voorzien van dubbel glas. Doorheen het hele appartement ligt dezelfde vloer wat zorgt voor orde en ruimte. Ook dezelfde originele deuren creëren een bepaalde uniformiteit. Leuk is het raam in elke deur. Daardoor krijg je licht toe gestraald van alle kanten.

Kom tot rust op je terras of aan je eigen toog

De gang die trouwens ook veel licht biedt dankzij een raam leidt van de woonkamer naar de slaapkamer. De badkamer en het apart wc komen ook uit op deze gang. De slaapkamer geeft op haar beurt nog eens toegang tot een leuk terrasje met Zuidwest oriëntatie. Een kleine oase van rust dus vanaf de middag. De slaapkamer is ruim en geniet dankzij beide ramen van bijzonder veel licht. Zalig overdag, tijdens de nacht zoek je best goede gordijnen. De moderne badkamer is nieuw en helemaal betegeld. Er is een lavabomeubel en een bad dat ook gebruikt kan worden als douche. Ook de aansluitingen voor je wasmachine en droogkast staan al klaar.

De woon- en eetkamer vormen samen één geheel met de keuken. Hierdoor waad je echt in een zee van licht en krijg je een nog groter ruimtegevoel. Hoewel de flat volledig gerenoveerd is, zijn enkele originele elementen wel bewaard, zoals de 2 open haarden en de marmeren tussenstukjes.

De keuken heeft alle toestellen die je nodig hebt en in de potten roeren doe je op een keramisch vuur. Tussen de keuken en de woonkamer is er een kleine toog. Ideaal om te ontbijten, maar ook om het contact met je gasten niet te verliezen. Gezellig keuvelen tijdens het koken of alvast een glaasje wijn drinken wordt ongetwijfeld een standaardgewoonte.

Dit appartement is helemaal instap klaar. Alle keuringen zijn blanco, zowel de gas- als de elektriciteitsmeters zijn vernieuwd, het dak is opnieuw geïsoleerd en de achter- en zijgevel zijn gerenoveerd en er is een nieuwe condensatieketel voor de centrale verwarming. Begin je dozen maar alvast te pakken.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

110 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

De Leescorfstraat 75 2140 Borgerhout

De Leescorfstraat 75 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)