verkocht

Wilrijk

90m²

2 slaapkamers

verkocht

90m²

appartement

Modern en authentiek, hand in hand in Wilrijk

Beeld het jezelf in: authentieke, opgekuiste en stijlvolle gevels aan de buitenkant en een strak, modern en volledig vernieuwd kader aan de binnenkant. Geplant in een rustige maar sterkgewilde residentiële omgeving: Elsdonk, Wilrijk (grens Edegem). De droom van velen en binnenkort misschien werkelijkheid voor jou.

Veel lichtinval dankzij hoekligging met tuin

De hoekligging van het kleine appartementsgebouw zorgt voor ongelooflijk veel lichtinval. Het grote schuifraam op het gelijkvloers appartement, de wit geschilderde muren en de licht houten vloer maken de woning niet enkel licht, maar ook ruim. Van zodra je de flat betreedt, overvalt je meteen ook een enorm warm gevoel. Het gebrek aan deuren zit daar wellicht voor iets tussen. Hierdoor wordt handig ingespeeld op de zon die van alle kanten de woning binnen straalt en blijft verder stralen.

De eenheid van de parket vloer die doorheen het hele appartement loopt, bevestigt enkel dit knusse, maar vrije gevoel. Hier voel je je niet opgesloten. Indien nodig, is een luchtje scheppen trouwens meteen binnen handbereik. Via een groot schuifraam wandel je van de woonkamer de tuin in. Deze is volledig klaar om verder aangelegd te worden. Je hoeft enkel nog wakker te liggen over de keuze van kruiden en planten, of toch maar liever een gewoon pelouzeke?

Keuken mag je zelf kiezen

Woonkamer en keuken vormen 1 geheel. Extra voordeel, de keuken mag je volledig zelf kiezen. De verkoper voorziet een budget van € 5000. Je kan dus echt nog volledig je eigen zin doen. Vanuit de leefruimte verbindt een gang je met 2 slaapkamers, een badkamer met apart toilet en een berging.

Alles wat je hartje begeert

Elke slaapkamer heeft een raam met dubbele beglazing en dezelfde parket vloer. Volledig instap klaar, je hoeft enkel nog naar de bakker te fietsen voor ontbijt op bed. De 2de kamer is een volwaardige slaapkamer, maar ook hier is de keuze geheel aan jou. Ideaal als babykamer of dressing. Werk je vaak van thuis, dan vormt dit evengoed de geknipte rustgevende bureau.

In de badkamer ligt er een praktische donkere tegelvloer. Erg gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de 2 wastafels hoef je ’s morgens niet te drummen om je tanden te poetsen. De geweldige inloopdouche staat garant voor een verfrissend ochtend- of relaxend avondritueel. De wc is apart en voorzien van een handenwasser. Maak je je zorgen over je wasmachine? Dan is er nog de grote berging met alle aansluitingen.

Tijdens de totaalrenovatie werden alle muren trouwens volledig geïsoleerd. Ook al heb je dus maar 2 buren boven je, dat etentje dat jij organiseert of die housewarming van de bovenbuur blijft binnen 4 muren. Ook over de elektriciteit hoef je je geen vragen te stellen. Die is volledig conform en je beschikt over je eigen meter. Tot slot is er nog een privékelder waar je al je overbodige spullen netjes en droog kan bewaren. Zin om een kijkje te nemen? Contacteer ons dan voor een afspraak.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

90m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

155 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

De Burletlaan 105 2610 Wilrijk

De Burletlaan 105 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)