verkocht

Borsbeek

3 slaapkamers

verkocht

huis

Architecturale renovatie buiten de stad

Droom je al langer van een woning, meer in het groen, maar toch ook geen oneindigheid ver van de stad? Aan een villa heb je geen behoefte, het mag wel wat charme hebben, maar voorzien van modern comfort zonder extra renovaties. Dan is dit architectuurproject van Friday Office in Borsbeek misschien wel iets voor jou.

Licht, charmant en volledig vernieuwd

Het architectenduo bewaarde de balans tussen origineel en vernieuwing. Daardoor kom je de woning binnen op een authentieke, charmante groen-gele tegelvloer. Deze loopt door via een aparte vestiaire met aansluitend een volledig vernieuwd toilet op een opgeschuurde plankenvloer. Super handig wanneer je gasten ontvangt, maar ook praktisch. Een natgeregende jas hou je gewoon buiten de living.

Die bevindt zich rechts van de inkomhal en betreed je via de eetkamer. Beide ruimtes vormen één geheel en worden subtiel gescheiden van mekaar door twee korte tussenmuren en een geschrankte plankenvloer die je herkent vanuit de vestiaire. De living en eetkamer vangen veel licht op van het grote raam aan de straatkant en het grote verticale raam dat uitzicht bieden op het terras en de keuken. ’s Avonds zorgen de inbouwspots voor het soort licht dat jij wenst. Met de juiste bubbels ben je zo in hogere sferen.

Strakke keuken met uitzicht op de tuin

De keuken is dan weer erg strak en biedt zo een tegengewicht aan de warme eetkamer. Dit deel is trouwens volledig nieuwbouw. Eén lang aanrecht met greep-loze kasten waar je al je spullen gemakkelijk in kan opbergen zorgen voor rust en netheid. Dankzij ingebouwde toestellen zoals een kookvuur, oven, microgolf, vaatwasmachine, koelkast en diepvries blijft deze lichte omgeving ongestoord. De witte frut vloer creëert variatie en vangt het licht van het terras mooi op.

Vanuit de keuken kan je gemakkelijk naar het betegelde terras en de tuin. Hier geniet je van een uitzicht op een knappe, vernieuwde, houten gevel met ingewerkte ramen. Helemaal in lijn met de laatste modetrends. Met de tuin kan je volledig je zin doen. Tegels, gazon, planten, een vijver of strak? De keuze is aan jou.

Veel ruimte voor oud en jong

Via een gerestaureerde witgeschilderde trap bereik je de bovenverdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. Allemaal op dezelfde behandelde, opgeschuurde houten vloer. De hoofdslaapkamer heeft een aansluitende dressing. De twee andere slaapkamers zijn even groot met een centrale badkamer en wc.

Super handig is de gigantische kelder onder het huis. Hier heb je genoeg bergruimte voor extra lekkere dingen, een wasmachine en een droogakst. Het spreekt voor zich dat alle leidingen, CV, daken en ramen volledig werden vernieuwd.

Geïnteresseerd om eens een kijkje te komen nemen? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

De prachtige luchtfoto’s zijn van de hand van fotograaf Sebastian Vervenne

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

EPC:

274 kwh/m²/j

Georges De Grooflei 13 2150 Borsbeek

Georges De Grooflei 13 2150 Borsbeek

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)