verkocht

Deurne

100m²

2 slaapkamers

verkocht

100m²

appartement

Op slechts een boogscheut van een van de mooiste en grootste parken uit het Antwerpse. In het Rivierenhof kan je naar hartenlust joggen, picknicken of genieten van een concert in het openluchttheater. Via een mooie inkomhal op mozaïekvloer loop je de trap op naar de 2de en hoogste verdieping van een klein en gerenoveerd gebouw.

Wat meteen opvalt is de bijzonder lichte leefruimte die de volledige breedte van het pand inneemt. De witte plankenvloer vergroot dit spel van licht en grootte nog meer. Een zomers strandgevoel komt meteen in je op. Het gevoel van ruimte wordt doorgetrokken dankzij de open witte keuken met werkblad in mortel. Dit materiaal is gemakkelijk afwasbaar en stimuleert je om nog meer in de kookpotten te roeren. De keuken is modern, volledig vernieuwd en voorzien van alle toestellen: vaatwasautomaat, koelkast, gasfornuis, dampkap en oven.

De mooie, grote en rustige slaapkamer heeft dezelfde planken vloer als in de rest van het appartement. Deze eenheid vind je ook terug in de aansluitende badkamer. Heel wakker hoef je ’s ochtends niet te zijn want in een gecoördineerde beweging wandel je in de inloopdouche. Een dubbele lavabo en een wc staan ook in de badkamer.

Handig is de tussenkamer die ook perfect kan dienen als 2de slaapkamer. Momenteel ingericht als bureau, maar een wiegje of een dressing passen hier net zo goed in. Dankzij de kelder staan alle onnodige spullen niet in de weg. Zuinig is deze flat ook. Met behulp van dubbele beglazing, een nieuwe HR en combi verwarmingsketel, individuele meters voor gas, water en elektriciteit houd je je uitgaven perfect onder controle. Zo kan je zonder schroom een terrasje meer doen in het park.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

100m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

451 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Leeuwlantstraat 79 2100 Deurne

Leeuwlantstraat 79 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)