verkocht

Deurne

85m²

1 slaapkamer

verkocht

85m²

appartement

Op slechts een boogscheut van een van de mooiste en grootste parken uit het Antwerpse. In het Rivierenhof kan je naar hartenlust joggen, picknicken of genieten van een concert in het openluchttheater. Dit gemoedelijk appartement bevindt zich op de gelijkvloers van een klein gerenoveerd gebouw. Via een mooie inkomhal op mozaïekvloer kuier je na een deugddoende wandeling in het park de woonkamer binnen. Deze leefruimte is een pareltje van renovatiekunst. De authentieke visgraatparket is volledig gerestaureerd en vormt een stijlvol geheel met het hoge plafond, voorzien van moluren.

De keuken is modern en oogt ruim door haar witte kraaknette karakter. Ze is voorzien van alle toestellen: vaatwasautomaat, koelkast, gasfornuis, dampkap en oven. Het aanrecht is gemaakt uitgevoerd in beton cire. Je kan dus meteen naar hartenlust kokkerellen. Tussen het koken en het uitblazen voor tv door, heb je beslist ook een plekje nodig om je administratie bij te houden. Een handig ingebouwd bureelmeubel tussen keuken en living neemt dat probleem alvast voor je weg. Een gezellig koertje biedt je dan weer de gelegenheid om buiten lekker te eten of om je vuilnisbakken uit het gezicht te zetten.

Een ruime slaapkamer met en suite een badkamer met douche, lavabo en wc maken het plaatje compleet. Dankzij de kelder staan alle onnodige spullen niet in de weg. Zuinig is deze flat ook. Met behulp van dubbele beglazing, een nieuwe HR en combi verwarmingsketel, individuele meters voor gas, water en elektriciteit houd je je uitgaven perfect onder controle. Zo kan je zonder schroom een terrasje meer doen in het park.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

85m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

263 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Leeuwlantstraat 79 2100 Deurne

Leeuwlantstraat 79 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)