verkocht

Antwerpen

55m²

1 slaapkamer

verkocht

55m²

appartement

Nieuw, licht nest voor jonge stadsmussen.  Rennen voor je trein? Dat doe je voortaan vanuit dit licht en gerenoveerd eenslaapkamer-appartement achter Antwerpen-Centraal station. Met de dieren uit de Zoo als je buren.

De zon schijnt heerlijk binnen op de bovenste verdieping van een klein gebouw. Dankzij de open keuken en de lichte parketvloer voelt de woonruimte groot aan. De witgeschilderde bakstenen muur zorgt voor een extra detail en een toffe structuur. Perfecte spot voor je tv.

Scandinavisch fris

Koken doe je op gas of je bereidt een smeuïge lasagne voor in de oven. Er zijn schabben genoeg voor je mooiste servies of coolste kookboeken. Een leuke manier om je keuken te verruimen is een eyecatcher van een koelkast, zoals eentje van Smeg. Die vormt een trendy grensovergang naar het eetgedeelte. Het salon staat aan een grote raampartij. Eén raam ervan kun je helemaal openen, met een kleine balustrade krijg je zo toch een klein buitengevoel. Via de ruime hal (lees: plek zat voor je jassen, handtassen, schoenen en paraplu’s) loop je door naar een aparte wc en een frisse badkamer met douche en wastafel. Ook de slaapkamer baadt in het licht. Hier, helemaal achteraan in je stek, slaap je heerlijk rustig. Weg van al het stadslawaai. Hier past ook perfect een grote kledingkast voor je garderobe.

No worries

Het appartement werd volledig gerenoveerd en heeft gloednieuwe ramen en leidingen. Het vormt de per-fecte eerste woning voor jonge stadsmussen. Met je fiets – die je trouwens makkelijk parkeert in de fietsenstalling – ben je in no time in hartje stad of op het hippe Zurenborg.

Geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

55m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2009

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

405 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Lentestraat 14 2018 Antwerpen

Lentestraat 14 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)