verkocht

Berchem

125m²

3 slaapkamers

verkocht

125m²

appartement

Charmant, ruim appartement aan het Te Boelaerpark

Op de grens tussen Borgerhout en Berchem komen dromen uit. Net buiten de Singel vonden Katrin en Philippe hier hun 1ste droomstekje en kregen ze ook hun 1ste kindje, Sophia. Zonder afbreuk te doen aan de stijl van de woning heeft het koppel een moderne toets bezorgd aan het appartement met Art Deco kenmerken.

Rustgevend, adembenemend en speels
Een lange gang die je meteen toegang geeft tot de verschillende ruimtes creëert orde. De eigenwijze dambordtegels geven je zin om te spelen en om je naar hartenlust uit te leven in deze ruime woning. De gang leidt je regelrecht naar het kleinste kamertje waar het dambord op de muur je al toelacht. Dezelfde lijn wordt doorgetrokken naar de badkamer en de keuken. Je voelt eenheid en rust in het spel.

Twee slaapkamers vormden het antwoord op een grote wens en een verwachting die uitkwam. De ene ruim genoeg voor de tortelduifjes, het andere knus voor de mooiste prinses ter wereld. Deze prinses heeft ook zicht op het Te Boelaerpark vanuit haar kamer.

Opgefrist waar nodig, authentiek waar het hoort
Zowel badkamer als keuken zijn vernieuwd. Ze zijn niet groot, maar toch ruim genoeg om je klaar te maken en voor te bereiden op een fijne avond met vrienden. Het Smeg-fornuis wijst erop dat het koppel graag kookt. Eigenlijk is het Katrin, maar dat hoeft niemand te weten. Ook handig is het terrasje, grenzend aan de keuken.

Woon- en eetruimte vormen één geheel en bestaan uit een fenomenale vissengraatparket. Origineel, waard een fortuin! Hoewel er (oorspronkelijke) radiatoren hangen en er dus centrale verwarming voorzien is, kan je je gezellig nestelen naast de kleine gietijzeren kachel. Hier organiseer je met gemak een diner voor 10.

Een absoluut pluspunt is de aparte wasruimte. Geen vervelend gedoe dus in keuken of badkamer. Deur dicht, alles stil. Je kan er eventueel ook een derde kamer van maken. En die absolute stilte vind je ook terug in de slaapkamer achteraan, met uitzondering van het kraken van de warme houten vloer en… het gesnurk van Philippe natuurlijk. Het uitzicht op de kathedraal van Antwerpen als je ’s morgens de gordijnen opendoet krijg je er gratis bij.

Zin om dit appartement mét geschiedenis en een super positieve vibe te bezoeken? Maak dan een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

125m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Keuken:

geïnstalleerd

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

341 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Gitschotellei 230 2600 Berchem

Gitschotellei 230 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)