verkocht

Borgerhout

120m²

4 slaapkamers

verkocht

120m²

huis

Recht tegenover de Sint-Jan-Evangelistkerk – beter bekend als “de Peperbus” – op wandelafstand van het openbaar vervoer, het Krugerplein, De RomaBar LeonBorgo Gelato en tal van andere leuke zaken, vind je deze gezellige woning.

Gezelligheid troef
Kom binnen in deze gezellige stek. Gezellig is het woord in deze woning want de leefruimte ademt gewoon gezelligheid. De keuken is volledig geïnstalleerd en geeft uit op de gezellige – ja sorry, het is er nu eenmaal gezellig – koer.

Zennn
Genieten van je me-time doe je zonder problemen in de ruime badkamer, gelegen op de tussenverdieping. Niet veel tijd om een lekker lang bad te nemen? Spring dan snel in de douche of doe een kattenwasje aan één van de twee wastafels. Ruimte genoeg ook om tijdens de ochtendrush samen je tanden te poetsen bijvoorbeeld. Even verluchten? Dan zet je toch gewoon het raam open?!

‘Den boven’
Op de eerste verdieping vind je twee ruime kamers, eentje aan de voorgevel (momenteel de masterbedroom) en eentje aan de achtergevel. Beide kamers zijn gezegend met een charmante parketvloer.

Handige harry’s en henrietta’s
Hoewel het dak pas dit jaar tot in de puntjes (lees: nieuw gebinte, dakpannen, velux ramen én isolatie volgens de laatste normen) vernieuwd  werd, is er op de tweede verdieping nog wat werk aan de winkel. Het voordeel is natuurlijk dat je deze verdieping nog 100% naar je hand kan zetten. Een grote masterbedroom, twee extra slaapkamers (al dan niet met mezzanine), een mancave, een yoga ruimte, een bureau … Laat je fantasie de vrije loop. 

Verrassing!
Naast dit alles hebben we nog een leuke verrassing in petto. De woning is volledig onderkelderd. In de droge kelder kunnen je wasmachine en droogkast terecht maar uiteraard ook speelgoed, boeken, voorraad, … wat je maar wil.

Een kijkje komen nemen? Maak een afspraak via info@ugly.be of 03/309.10.10

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

120m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

290 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Sint-Marcusstraat 22 2140 Borgerhout

Sint-Marcusstraat 22 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)