verkocht

Antwerpen

47m²

1 slaapkamer

verkocht

47m²

appartement

Knus appartement in hartje Antwerpen

Op zaterdagochtend naar de markt, aansluitend een aperitiefje, ’s avonds een voorstelling meepikken of gezellig op restaurant, joggen in het Stadspark en een koffietje op zondag. Welkom in je nieuwe leven! Dit knusse appartement brengt de city vibes in jou helemaal naar boven.

De wereld aan je voeten

In dit eenslaapkamerappartement ligt de wereld letterlijk aan je voeten. Als je in het weekend uit het raam kijkt, zie je alle kleuren en geuren van de grootste markt van ’t Stad. Hoe heerlijk is dat! Geen zin in de markt? Dan wandel je een van de talloze koffiebars of cafeetjes binnen, maak je even een wandelingetje in het Stadspark of doe je je te goed aan de winkels op de Meir. Centraler dan dit gaat het niet worden. Alles is hier binnen hand- en fietsbereik.

Via de trap kom je bij je inkomdeur. No worries, het is maar één verdieping. Je spieren gaan het amper geweten hebben. Je komt gelijk binnen in de goed geïnstalleerde keuken met kookplaat, dampkap, oven én wasmachine. En die laatste zit goed verstopt achter een kastdeur. Zo blijft de feng shui on point.

 

10 voor sfeer en gezelligheid

In heel het appartement ligt een mooie, houten vloer zodat je appartement een dikke 10 scoort voor sfeer en gezelligheid. Kies voor een zachte zetel, een stijlvolle kast en sfeervolle lampen en je gaat niet meer weg te slaan zijn uit je nieuwe stulpje.

Dankzij de schuifdeur tussen de leefruimte en de slaapkamer kan je ervoor kiezen om de 2 ruimtes gescheiden te houden en heerlijk te cocoonen of om het studiogevoel te omarmen.

De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Lekker handig en compact.

 

Verhuur dit pareltje

Ben je op zoek naar een opbrengsteigendom? Dan is dit gezellige nest ideaal! Een rendement van 4 % is een garantie en ook voor huurders is dit een aantrekkelijk aanbod. 

Op dit moment wordt het appartement verhuurd aan 600 euro per maand. Een mooie bron van inkomsten op een erg gegeerde plek. Waar wacht je nog op?

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Zin in het bruisende stadsleven of een topinvestering? Stuur ons snel een mailtje via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

47m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

217 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Oudevaartplaats 36 2000 Antwerpen

Oudevaartplaats 36 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)