verhuurd

Antwerpen

55m²

1 slaapkamer

verhuurd

55m²

appartement

Gelijkvloers appartement met tuin middenin het centrum van Antwerpen

Een gelijkvloers appartement met grote tuin midden, maar dan ook echt M I D D E N  in de stad. Het bestaat echt, het is prachtig en jij kan er gaan wonen. Ben jij een echte stadsmus die niets wil missen, maar ook wil genieten in  je eigen tuin? Deze kom je geen tweede keer tegen.

In het midden van alles

Het pand ligt dus midden in de stad in een rustige zijstraatje dat Hopland met de Meir verbindt. Alles is vlakbij. Aan winkels geen gebrek en ook op cultureel gebied kan je je hier volledig uitleven. In het weekend is het dan weer steeds gezellig vertoeven op de markten aan het Theaterplein.

Leefruimte met open keuken en uitzicht op de tuin

Maar eens je de deur achter je dichttrekt, dan kom je thuis. Thuis in een prachtig, compact appartement met veel lichtinval en een mooie grote tuin, die je altijd ziet. De keuken is helemaal open en tiptop geïnstalleerd met een oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. De ramen geven uit op de grote tuin van 80m² naar de hand van tuinarchitect Jeroen Verheyen van Duo Verde. De tuin is voorzien van een bewateringssysteem en er is zelfs een plantenbak voorzien waar je je eigen moestuin kan aanleggen. Dit midden in de stad! Licht en groen zijn er altijd bij dus. Of je nu binnen of buiten zit. Eigenlijk is het hier alle dagen vakantie. 

Compact, maar doordacht. 

Het appartement is niet groot, maar tijdens de renovatie werd er door architect Matthias Dugardyn alles aan gedaan om elke vierkante meter optimaal te benutten en dat voel je. Je komt binnen, via een gepantserde deur, in de inkomhall met apart (en net gerenoveerd) wc. Loop je door dan kom je in de open leefruimte die volledig naar de tuin is gericht. Hier is plaats voor gezellige eetkamer, salon en de open keuken.  Verder is er ook een kastenwand, want aan bergruimte heb je nooit genoeg. 

Slaapkamer met aansluitend badkamer.

De slaapkamer is afsluitbaar met een schuifdeur en voorzien van een ingebouwde kast voor al jouw kleren. Vanuit de slaapkamer heb je dan toegang tot de net gerenoveerde badkamer. Hier werd gekozen voor een minimalistisch design. Soms is ‘less’ echt ‘more’! Maar ook aan de praktische kant werd gedacht met een ingemaakte kast voor extra opbergruimte en voor een wasmachine met droogfunctie. 

Geen meubels? Geen probleem, er bestaat ook de mogelijkheid om het appartement gemeubeld te huren. 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas cv

Overzicht

Woonoppervlakte:

55m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Keuken:

VS volledig geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Terras:

80

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

362 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Otto Veniusstraat 26 2000 Antwerpen

Otto Veniusstraat 26 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)