verkocht

Borgerhout

92m²

3 slaapkamers

verkocht

92m²

appartement

Spiksplinternieuw drieslaapkamer appartement op de 2de verdieping

We verkochten er net eentje op de 3de verdieping. Nu is ook het appartement op de 2de verdieping kant en klaar voor jouw komst! Houten vloeren, een volledig uitgeruste keuken, drie slaapkamers, een klein terrasje, ingemaakte kasten, een inloopdouche in marmer, … en alles piek-, piek-, piekfijn in orde. Zelfs de trendy verlichting hangt al voor je klaar.

Tussen het Rivierenhof en het Te Boelaerpark

Dit appartement ligt eigenlijk aan de rand van alles. Op de rand van Borgerhout, die van Deurne-Zuid én van het centrum van Antwerpen. Met de fiets, de handige Velo van ’t Stad, de tram of bus ben je overal meteen. De supermarkt ligt op wandelafstand en de Singel brengt je zo naar eender welke op- of afrit van de Ring. Om van de groene parken in de omgeving nog maar te zwijgen. Geniet na een heerlijke herfstwandeling in het (zeer) nabijgelegen Rivierenhof of het Te Boelaerpark van je gezellige, warme stek.

Warme leefruimte met de perfecte keuken

Niets zo heerlijk dan lekker cocoonen in je leefruimte met grote ramen en tonnen daglicht.

Deze leefruimte straalt rust, licht, ruimte, maar vooral warmte uit. De prachtige houten vloeren smeken je om heerlijk thuis te komen op je sokken en je in je zetel te vleien met een goed boek. Nadat je gezellig hebt staan bakken in je droomkeuken met oven, microgolfoven, een ingemaakte ijskast met diepvriezer, een keramisch kookvuur, een super de luxe dampkamp, massa’s opbergruimte en, uiteraard, een vaatwasser. Allowkes!

Compact en toch een zee van (opberg)ruimte

Het appartement is geen paleis en toch heb je ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Loop even met ons mee: De ruime hal brengt je naar de riante living met grote keuken, maar ook naar de badkamer met een dubbele lavabo en een inloopdouche, een aparte wc en de drie slaapkamers waarvan één een terrasje heeft.  En ook je spullen zullen niet weten waar eerst kruipen: de keuken heeft opbergplek te over, in de gang is een grote ingemaakte vestiairekast, 2 van de 3 slaapkamers hebben ingemaakte kasten en je beschikt over een kelder.

Kwalitatieve renovatie met elegante details

Het appartement werd gerenoveerd met prachtige kwalitatieve materialen en de mooie details van weleer werden opgeblonken en opnieuw in de verf gezet. De nieuwe houten vloeren, de verfijnde keuken en nieuwe badkamer met marmeren inloopdouche vormen de perfecte familie met de oorspronkelijke radiatoren en marmeren vensterbanken. En omdat elegantie niet alles is, is alles ook nog eens piekfijn in orde. De elektriciteit is helemaal vernieuwd, er is overal dubbele beglazing, het dak is volledig geïsoleerd en ook de gang is zopas geschilderd.

Kom het appartement met je eigen ogen bewonderen na afspraak via info@ugly.be of 03 309 10 10.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

92m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2019

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

142 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Morckhovenlei 64 2140 Borgerhout

Morckhovenlei 64 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)