verkocht

Antwerpen

114m²

2 slaapkamers

verkocht

114m²

appartement

Charme en ruimte in trendy Antwerpen

Dichtbij de buzz van ’t stad, zonder de muren op te lopen en met veel zuurstof van een nabijgelegen park? Ja, het kan. Hier op de Mechelsesteenweg in een tweekamerappartement met aandacht voor authentieke elementen.


Living met wauw-gevoel

Vanuit een leuk halletje stap je de gi-gan-tische living in. De fenomenale visgraatparket is supergoed onderhouden waardoor je hele woongedeelte een echte eyecatcher vormt. TV kijken en rustig eten met al je vrienden is hier heerlijk. Het licht valt mooi binnen via de geïsoleerde ramen en je hebt ademruimte. Hier kun je zonder probleem echt een groot etentje organiseren. Top voor de feestdagen!

In de aparte knappe keuken van Bulthaup mankeert het niet aan luxe en goede toestellen van Gaggenhau zoals een Amerikaanse koelkast, combi-oven en vaatwasser. Hier heb je alvast geen smoes meer om niet lekker te koken. Krijg je het al warm? Zet dan toch gewoon de airco op!


Plek voor baby en een goed boek

Via de andere kant van de inkomhal bereik je de twee slaapkamers op parket en de badkamer. Geen standaard plek om je te wassen. De natuurtegels in de inloopdouche zijn van de betere soort en de de wastafel leunt op een transparant glas. Eén kamer is nu ingericht als bureau, maar is ook geknipt als kinderkamer. Dankzij de stijlvolle ingemaakte kasten verlies je ook al geen plek.

En als je echt even tot rust wilt komen, nestel je dan even op het frivole terrasje aan de hoofdslaapkamer. Met zicht op een groene tuin heb je onmiddellijk de oase aan rust die een tegengewicht biedt aan een hectisch stadsleven. Heerlijk met een goed boek of voor een mama-kindmoment.


Praktisch? Double check!

Dankzij de grootte van het appartement is er plaats genoeg voorzien voor je wasmachine en een aparte wc. Eigenlijk combineert dit appartement de voordelen van een huis en die van een toffe stadsflat. Ruimte en comfort binnen een overzichtelijk geheel.

Ook de ligging is strategisch ideaal. Via het fietspad voor de deur ben je in no time aan Caffènation en het Mechelseplein of via de andere kant bij het culinaire epicentrum Brouwerij De Koninck. Je fiets zet je trouwens in een aparte fietsenstalling, je rommel in de kelder. Aan je conditie werken doe je in het vernieuwde Harmoniepark en ook met de auto ben je zonder veel file aan de oprit. 

Wil je graag een vrijblijvende afspraak? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

114m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

251 kwh/m²/j

Mechelsesteenweg 200 2018 Antwerpen

Mechelsesteenweg 200 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)