verkocht

Deurne

84m²

2 slaapkamers

verkocht

84m²

appartement

Stijlvol appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen

Op zoek naar een piekfijn, stijlvol appartement met twee slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, voldoende plek om buiten te zijn, vlakbij de stad en grote invalswegen, maar toch in een rustige, groene wijk? Gevonden!

Welkom thuis

De ruime en lichte leefruimte en open keuken geven je een instant thuisgevoel. Schoenen uit, schotel in de oven en heerlijk Netflixen in de zetel. Zalig.

Strak en stijlvol

De leefruimte is heerlijk licht, kijkt uit op een terras vooraan en heeft een parketvloer die naadloos doorloopt tot in de slaapkamers. De open keuken is niet alleen prachtig om naar te kijken, ze heeft ook alles wat je nodig hebt, zelfs een extra berging. Hier stockeer je alle extra’s en hou je de wasmachine uit het zicht. Achteraan zijn twee ruime slaapkamers die beide uitgeven op het terras achteraan. Tussenin is een stijlvolle badkamer met dubbele wastafel en een douche. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.


Je kan altijd buiten

Het allerheerlijkste? Hier kan je altijd buiten. Er is een terras vooraan en achteraan waardoor er altijd ergens zon is. Achteraan kijk je uit op een oase van groen en rust. Het terras vooraan kan je in de winter transformeren tot een zalige veranda.

Een dorp in het groen in Deurne

Het appartement ligt aan het uiteinde van Deurne tussen het oneindige groen van het Rivierenhof aan de ene kant en de Bremweide aan de andere kant. Antwerpen, Merksem, Schoten en Wijnegem zijn vlakbij. En je kan toch gewoon te voet naar de bank, de slager en één van de beste bakkers van Deurne.

Maak snel een afspraak via info@ugly.be en kom heerlijk thuis. 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

84m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

nee

EPC:

182 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Leopold Gilislaan 12 2100 Deurne

Leopold Gilislaan 12 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)