verkocht

Deurne

146m²

4 slaapkamers

verkocht

146m²

huis

Maak je eigen droomwoning tussen het Boekenberg- en Te Boelaerpark

 

Op zoek naar een fijne eengezinswoning in één van de meest gegeerde buurten van Antwerpen? Lees dan even verder. Wij botsten op een buitenkansje met een tuin en 4 slaapkamers waar je nog helemaal je eigen zin mee kan doen. We leiden je even rond.

 

Slim en licht gelijkvloers

Dit huis is geen paleis, maar dankzij de slimme indeling heb je wel alles wat je nodig hebt. Vooraan is een ruime living met eetplaats en achteraan een keuken die prachtig verlicht wordt door de lichtkoepel in het dak. Achter de keuken is nog een handige wasplaats die je naar de kleine charmante stadstuin leidt. Aan de andere kant vind je de badkamer.

 

Ruimte voor 4 slaapkamers

En zo heb je boven voldoende plaats voor 4 slaapkamers. Twee ervan zijn heerlijk groot, de twee andere zijn prima kinderkamers of een bureau of een dressing of… Misschien verplaats je de badkamer liever naar boven? Ook dat kan, natuurlijk. Want, hé, je doet er nog helemaal je eigen ding mee, toch? Leuk weetje: onder de tapijtvloer ligt een authentieke planchervloer.

 

Maak er je eigen droomhuis van

Dit huis is nu niet af, maar na een slimme renovatie vervul je hier met gemak de droom van velen: een fijne eengezinswoning mét tuin, in een van de meest geliefde woonbuurten van Antwerpen. Goed om weten: het dak kreeg recent nog een coating en het huis wordt op dit moment verwarmd met gaskachels.

 

Een buurt om van te houden

Hier woon je vlakbij het Te Boelaerpark én het Boekenbergpark met haar heerlijke zwemvijver. Of je wandelt naar het binnenzwembad Groenenhoek. Met de wagen zit je meteen op verschillende grote invalswegen of de ring en ook met de fiets is niets veraf. Het centrum van Antwerpen, de Dageraadplaats, Berchem station, allemaal achter de hoek. Bovendien wordt deze wijk almaar populairder, bij iedereen. Hier zijn gezinnen thuis en experimenteren creatievelingen en ondernemers met pop-ups en co-working plekken. En ook de toffe koffiebars, cafés en restaurants zijn al lang niet meer op één hand te tellen.

 

Zie je het al voor je? Maak snel een afspraak via info@ugly.be, dan gaan we samen kijken en meten.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gaskachels

Overzicht

Woonoppervlakte:

146m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

45

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

529 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lanteernhofstraat 115 2100 Deurne

Lanteernhofstraat 115 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)