verkocht

Antwerpen

72m²

2 slaapkamers

verkocht

72m²

appartement

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras in Sint-Andrieswijk

Aan de Sint-Andriesplaats werd een prachtig gerenoveerde rijkswachtkazerne helemaal vernieuwd en aangevuld met een knappe nieuwbouw. Daarin komt nu een gloednieuw appartement vrij met twee slaapkamers, een superdeluxe keuken én terras. Geïntrigeerd? Dat denken we wel.

Codewoord klasse

Deze plek ademt stijl. Alle vloeren zijn bedekt met een prachtige parket, de open keuken is stijlvol afgewerkt en heeft alles wat je nodig hebt, de badkamer met inloopdouche matcht perfect met je aparte toiletruimte en de twee slaapkamers schitteren onder een gloed van natuurlijk licht, dankzij de grote ramen.

Compact en ruim in één

In dit appartement van 72m2 werden compactheid én ruimte met elkaar versmolten, zoals dat alleen in een nieuwbouw kan. De lichte kleuren, de stijlvolle materialen, de oneindige inval van natuurlijk licht én de vele opbergmogelijkheden zijn hier geen toeval. In de master bedroom staat een ingemaakte kast waar menig fashionista alleen maar van kan dromen, er is een aparte berging met plaats voor een wasmachine, beneden in het gebouw kan je gebruik maken van een fietsberging, er is een kelder en zelfs in het toilet zit een extra kast verstopt.

 

Zuid-Frankrijkje spelen

En die Sint-Andriesplaats… in de zomer waan je jezelf in Zuid-Frankrijk. Hier duren de zwoele terrasavonden het langst en marktjes, festivalletjes en andere sfeervolle evenementen komen hier als nergens anders tot hun recht. Wanneer je het liever wat intiemer wil, kruip je gewoon op je heerlijke terras (8m2). Van hieruit kijk je uit op de open ruimte van het cultuurcentrum Costa, en het afdak houdt je altijd droog.

Een dorp in Antwerpen

De buren uit de Sint-Andrieswijk (of het Sint-Andriesdorp, want dat is het eigenlijk) kennen elkaar bij naam en hier spelen kinderen nog echt op straat. Waar kom je dat nog tegen, zo midden in de Metropool? Want je woont natuurlijk ook aan de voet van de Kloosterstraat en de Kaaien, de Nationalestraat is één straat ver, de Groenplaats, de Meir, de Keyserlei…, alles, alles, alles is om de hoek.

 

Wie niet snel is, grijpt ernaast. Maak gauw een afspraak via info@ugly.be

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

72m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

volledig geïnstalleerd

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

98.52 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Korte Vlierstraat 10 2000 Antwerpen

Korte Vlierstraat 10 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)