verkocht

Berchem

210m²

2 slaapkamers

verkocht

210m²

huis

Prachtig huis met 2 slaapkamers en ruimte voor je beroep

Ruimte voor je gezin, je job en zoveel meer

Dit huis heeft alles wat een huis graag heeft. Een heerlijke lichte leefruimte aan de tuin, een open ingerichte keuken met gasvuur, een ruime berging die aansluit bij de keuken, een kelder, 2 slaapkamers en een grote badkamer met douche én ligbad. En dan heeft het nog eens zoveel meer. De badkamer heeft ook een sauna en een super groot dakterras, de ruime hal boven kan eventueel dienst doen als extra kamer. En vooraan is een grote extra ruimte, helemaal perfect voor jouw atelier of bureau. Je kan er ook heel gemakkelijk klanten ontvangen zonder je privé-ruimte met hen te moeten delen. En voor het huis is een oprit voor twee wagens.

Massa’s licht

Dit huis uit 2000 deelde haar ruimte niet enkel slim in. Er is ook super veel licht. De gigantische raampartijen achteraan geven je het gevoel dat je leefruimte en keuken ook een beetje in je tuin liggen. En het glas in het dak laat de hemel binnen.

Heerlijke tuin en dakterras

In de prachtige tuin van 100 m2 ligt een groot mooi terras, perfect voor je grote tuintafel. Langs weerzijden staan ruime plantenbakken zodat je in no time een oase van groen creëert. En ook het grote dakterras dat aan de badkamer grenst schreeuwt om zwoele zomeravonden.

Leuke buurt

Het huis ligt in de zalige Pulhofwijk, vlak bij scholen en winkels en het openbaar vervoer, grote invalswegen en de opritten naar de autosnelweg liggen om de hoek. Deze wijk, pal in het midden tussen Antwerpen en Mortsel is super gegeerd om haar ligging tussen het beste van twee werelden.

 

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

210m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

100

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

160 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Karmelietenstraat 52 2600 Berchem

Karmelietenstraat 52 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)