verkocht

Borgerhout

148m²

3 slaapkamers

verkocht

148m²

huis

Gezellig woonhuis met 3 slaapkamers en tuin midden in Borgerhout

In Borgerhout ligt dit charmante woonhuis met 3 slaapkamers, een spiksplinternieuwe keuken én een tuin. Een parel voor wie graag in alle rust thuis komt vlak bij de bruisende bedrijvigheid van de stad. 

Gezelligheid troef

Hier kom je graag thuis, vertrekken is moeilijker. De grote leefruimte komt in drie. Vooraan is een charmante zithoek met een authentieke marmeren schouw. Tussenin is ruimte voor een bureau, speelplek of rust. En achteraan wacht een spiksplinternieuwe keuken en eetruimte.

Prachtige nieuwe keuken badend in het licht

De leuke én slim ingedeelde keuken heeft massa’s kasten, een mooi kwalitatief corian-blad, een gasvuur met 5 pitten, een dubbele gootsteen en een dampkamp. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijke verbinding met de gezellige en zonnige tuin en de nieuwe dakkoepels zorgen voor een constante gloed van licht.

3 slaapkamers

Boven zijn drie toffe slaapkamers met ingemaakte kasten en een planchetvloer onder de huidige laminaatbedekking. De badkamer heeft een lavabo en een ligbad en je kan zowel boven als beneden naar het toilet.

Tussen het Rivierenhof en het Te Boelaerpark

Dit huis ligt eigenlijk aan de rand van alles. Aan de rand van het Rivierenhof, op de rand van Borgerhout, die van Deurne-Zuid én van het centrum van Antwerpen. Met de fiets, de handige Velo van ’t Stad, de tram of bus ben je overal meteen. De Colruyt ligt op wandelafstand en de Singel brengt je zo naar eender welke op – of afrit van de Ring. 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

148m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

53

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

262 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Jozef Posenaerstraat 75 2140 Borgerhout

Jozef Posenaerstraat 75 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)